ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 65` ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΩΝ ΟΔΥΣΣΕΑ( ΦΩΤΟ)



Η Σάμη νίκησε  σήμερα το πρωί στο Δακ Αργοστολιού  τον Οδυσσέα με 4 – 0 και ανέβηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πινάκα με 14 βαθμούς . Ο αγώνας διεξήχθη σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο (γεμάτο νερά), λόγω της βροχής που έπεφτε πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του
αγώνα.
Παρόλα αυτά πραγματοποιήθηκε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, με την ομάδα του «Σταυρού» να έχει την υπεροχή και τις ευκαιρίες στο μεγαλύτερο διάστημα του  πρώτου μέρους,  δείχνοντας ότι έχει βελτιωθεί αρκετά τις τελευταίες αγωνιστικές,  και αν το είχε πιστέψει λίγο πιο πολύ θα μπορούσε να είχε πάει στο ημίχρονα με ένα τέρμα υπέρ της. Σε αυτό το διάστημα η Σάμη προσπαθούσε να βρει τα πατήματα τις δείχνοντας αιφνιδιασμένη από τους φιλοξενούμενους .
Το δεύτερο μέρος ήταν αρκετά διαφορετικό. Μπροστά στο φάσμα μια οδυνηρής απώλειας βαθμών οι «τρίαινες » πείσμωσαν περισσότερο και επέβαλαν τον ρυθμό τους, χάνοντας την μια ευκαιρία μετά την άλλη, και με τον συνήθης ύποπτο Γ. Αμουγης να ξεκλειδώνει την άμυνα του Οδυσσέα επαναφέροντας το χαμόγελο στα χείλη των γηπεδούχων, που από αυτό το σημείο και μετά σημείωσαν αλλά τρία τέρματα χάνοντας και αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνουν ακόμα περισσότερο την νίκη τους .


Στο 15` ο Οδυσσέας θα χάσει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν  ο  Lila πρώτα και μετά ο Κουτσουβελης δεν θα μπορέσουν να νικήσουν τον Φιλιππάτο σε ανεπανάληπτο τε-τα-τετ.
Στο 21' σουτ του Κ.  Βιτωράτου μέσα από την περιοχή η μπάλα θα απομακρυνθεί πάνω στην γραμμή από τους αμυντικούς του Οδυσσέα .
Στο 27' δυνατό σουτ από ευνοϊκή θέση του Κ.Βιτωρατου με τους αμυντικού του Οδυσσέα να απομακρύνουν σε κόρνερ πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα της ομάδας τους .
Στο 31 πάλι οι αμυντικοί του Οδυσσέα θα διώξουν πάνω στην γραμμή  το δυνατό σουτ του Γ. Αμούργης με την μπάλα  μετά από κόντρες να έρχεται στα πόδια  του   Κ.Βιτωράτου ΠΟΥ με τακουνάκι θα προσπαθήσει να ανοίξει το σκορ, αλλά η μπάλα θα κόλληση στα νερά πριν περάσει ολόκληρα την τελική γραμμή  με τους αμυντικούς   να την απομακρύνουν όπως -όπως .
Στο 43' ο Π. Κουτσουβέλης θα χάσει μεγάλη ευκαιρία για τον Οδυσσεα όταν δεν θα μπορέσει να πλασάρει   σωστά τον Φιλιππατο σε τε-τα-τετ .  
Στο 60' ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του νεοεισελθών Νικολοβιένη θα μπλοκάρει εύκολα ο τερματοφύλακας του Οδυσσέα.
Στο 64` κόρνερ του Γ.Αμουργη ο Μεσοροπιάν θα πιάσει κεφάλια με τον Μαλιακρίδας να διώχνει την μπάλα με το κεφάλι πριν περάσει την γραμμή του τέρματος.
 Στο 67' όταν ο Γ. Αμούργης σε μια κούρσα του  από δεξιά θα περάσει όποιον βρει μπροστά του θα μπει στην περιοχή και θα βγάλει παράλληλη μπαλιά με τον Κ.Βιτωρατο να μην προλαβαίνει   χάνοντας μοναδική ευκαιρία .
Στο 68` δυνατό σουτ του Σταμουλη θα βρει το οριζόντιο δοκάρι και θα καταλήξει άουτ.
Στο 70` ο Τουλατος θα βρει ωραία τον Γ.Αμουργη από δεξιά αυτός θα προχώρηση και με διαγώνια σουτ θα ανοίξει το σκορ για την Σάμη(1 – 0).
Στο 72` Κόκκαλης θα κλέψει την μπάλα θα πασάρει στον Α. Αμουργη που θα του ξαναδώσει την μπάλα  στο ύψος του πέναλτι και με σουτ στην κινήσει δεν θα αφήσει περιθώρια στον Κουτσουβελη γράφοντας το (2 – 0).
Στο 75' κόρνερ του Γ.Αμουργη  ο Μωραΐτης θα πιάσει την κεφάλια στο πρώτο δοκάρι με τον Μαλιακρίδα να διώχνει πάνω στην γραμμή.
Στο 85` ο Νικολοβιέννης  πλαγιοκοπεί από δεξιά την άμυνα του Οδυσσέα και βγάζει παράλληλη πάσα με τον Χαϊδεμενάτο στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του  (3 – 0).
Το σκορ θα κλείσει ο Α. Αμουργης στο 85` εκμεταλλευόμενος την πάσα του Μωραΐτη  μπικε από αριστερά και με διαγώνιο δυνατό σουτ έγραψε το τελικό (4 – 0).
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ:(Θ. Βουκελάτος), Φιλιππάτος Ν., Τουλάτος Β., Αρ. Αμούργης, Αυγερινός (16' λ.τ. Μωραίτης), Μεσοροπιάν, Σταμούλης, Δευτεραίος (44' Νικολοβιένης), Κόκκαλης, Βιτωράτος (68' Μιχαλίτσης Μαρ.), Αμούργης Γ., Καππάτος.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ:(Κ. Κουτσουβέλης), Κουτσουβέλης Ζ., Φατούρος (76' Κουβαράς), Βλησμάς, Μαλιακρίδας, Νουτσάτος, Βασιλόπουλος, Λίλα Ρ., Χαϊδεμενάτος, Κουτσουβέλης Π., Τριτσαρόλης (89' Λίλας Γ.), Cela.
 


Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.