ΔΕΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝΤΑ ΟΜΑΛΑ



Τα Ομαλα κέρδισαν σχετικά εύκολα με (3-1)  την Πρόοδο Ιθάκης  στο εξ αναβολής  ματς για την 12η αγωνιστική , που άνοιξε την ποδοσφαιρική αυλαία του Σαββατοκύριακου . Ο αγώνας διεξήχθη κατά από δυσμενής καιρικές συνθήκες, (αρκετή βρόχοι και κρύο) με το γήπεδο του Αργοστολιού, σε
μερικά σημεία του,  να θυμίζει  λίμνη. Τα Ομαλα παίζοντας οργανωμένα και με σχέδιο, κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του αγώνα και να πάρουν το «τρίποντο» σχετικά εύκολα. Από  την άλλη οι Θιακοι για άλλη μια φόρα δεν μπόρεσαν να πάρουν βαθμό στην Κεφαλονιά (τελευταία φόρα που πήραν βαθμό ήταν η ισοπαλία με την Σάμη στον πρώτο γύρο) με αποτέλεσμα να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία .  Καθοριστικό ρολό για την έκβαση του αγώνα έπαιξε και η κόκκινη κάρτα που δεχτικέ στο 52` για λογαριασμό της Προόδου ο Κιοράϊ βάζοντας ταφόπλακα στις οποίες πιθανότητες είχε η ομάδα του για να κυνηγήσει το ματς.
Στο 8' δυνατό σουτ του Μεταϊ  έξω από την περιοχή θα περάσει  ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια της Προοδου.
Στο 16' ο Καλογηράτος θα βγάλει τον Μπελτσώνια σε θέση  βολής  με το πρώτο πλάσε να βρίσκει στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος να μην αστοχεί ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους (1 – 0).
Στο 27` ο  Μπελτσώνιας θα φύγει στην πλάτη τις άμυνας  με τον τερματοφύλακα της Προόδου να προλαβαίνει  και να διώχνει την μπάλα με τα πόδια  κόρνερ.
Στο 44'  δυνατο σουτ του Αρταβάνη η μπάλα θα  κοντράρει στα σώματα των αμυντικών των Ομαλών και φεύγει κόρνερ.
Κόρνερ στο 50` με των Τζακη να φερνή την μπάλα στην περιοχή , κεφάλια προς τα πείσω  του Καπετάνιου η μπάλα θα φτάσει στα πόδια του Καλογερατου που σε κενή εστία θα σκοράρει και θα δώσει αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του (2 – 0).
Δυνατό σουτ έξω από την περιοχή  του Δ. Γκαζάρ στο 66' θα αποκρούσει δύσκολα  σε κόρνερ ο Ραυτόπουλος.
Στο 74` η Προοδο θα μύωση το σκορ σε μια περίεργη φάση. Ο  Δόριζας εκτελεί φάουλ από δεξιά και πλαγιά με την μπάλα να έχει κατεύθυνση στο τέρμα των Ομαλων , θα πηδήξει αρκετός κόσμος για κεφάλια, αλλά η μπάλα θα καρφωθεί στα δίχτυα του Ατουρ , ο Διαιτητής έδηξε σέντρα ,αλλά ο βοηθός είχε υψωμένη την σημαία του ,με τον διαιτητή να παίρνει την φάση επάνω του.
Στο 81` ο Μεταϊ θα πραγματοποίηση καθετή μπαλιά την περιοχή της Προόδου, με τον Κοστοπουλο στην προσπάθεια του να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακα που έκανε έξοδο την έστειλε στα δίχτυα της ομάδα του .
  Ομαλά(Δ. Λιονάτος):Αρτούρ Ι., Τζάκης, Γκαζαρ Δ., Τσακαρισιάνος, Μηλιαρέσης, Καλογηράτος (83' Φραγκιάς), Κίκο (84' Μινέτος), Μπελτσώνιας, Καπετάνιος (83' Βαλλιανάτος), Μετάι, Γκαζάρ Κ.
Πρόοδος(Ο. Κωστόπουλος):Ραυτόπουλος, Βρεττός (60' Κωστόπουλος), Δόριζας, Τσίρος, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Βλασσόπουλος, Αρταβάνης, Κιοράι, Τσάμης, Πατσαλιάς.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.