ΑΝΩΤΕΡΗ Η ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΝΟΑ (ΦΩΤΟ ΑΓΩΝΑ)

Την εκτός έδρας νίκη με 14-5 πανηγύρισε ο ΝΟ Βουλιαγμένης επί του ΝΟ Αργοστολίου στην Κεφαλονιά στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών.
Οι παίκτες του Τεό Λοράντου πέρασαν επιτυχημένα από μία από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος και αφού ανέβαζαν σταδιακά ρυθμούς, κατέκτησαν εύκολα το ροζ φύλλο αγώνα.


Από την άλλη, οι γηπεδούχοι πάλεψαν όσο μπορούσαν, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην περσινή νταμπλούχο Ελλάδας Βουλιαγμένη.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν ορεξάτες στον αγωνιστικό χώρο και με συνεχόμενα τέρματα ολοκλήρωσαν ισόπαλες με 3-3 την πρώτη περίοδο.
Στο δεύτερο οκτάλεπτο όμως ο ΝΟΒ πάτησε γκάζι και με επιμέρους σκορ 5-1 πήγε προηγούμενος με τέσσερα τέρματα διαφορά στην ανάπαυλα (8-4).
Κάπου εκεί όλα έδειχναν να έχουν κριθεί, αφού η αντίδραση των παικτών του Θοδωρή Ανδρεάκου δεν είχε διάρκεια, και μοιραία στη λήξη της τρίτης περιόδου το προβάδισμα της Βουλιαγμένης αυξήθηκε κι άλλο (10-5).
Στα τελευταία 8 λεπτά του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και με εξαιρετική αμυντική λειτουργία η ομάδα του Τεό Λοράντου επιβλήθηκε τελικά άνετα των αντιπάλων της με σκορ 14-5.
Μία νίκη που επέτρεψε στον ΝΟΒ να είναι ξανά μόνος δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα με 31 βαθμούς, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του στον Β' γύρο του πρωταθλήματος.
Από την άλλη, το Αργοστόλι παρά την ήττα του και την 6η θέση της βαθμολογίας που πλέον βρίσκεται, απέδειξε και πάλι ότι αποτελεί μία από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος, παρουσιάζοντας ένα πολύ καλά δουλεμένο σύνολο.
Πρώτος σκόρερ των νικητών αναδείχθηκε ο Μανώλης Μυλωνάκης με πέντε τέρματα, ενώ τον ακολούθησε ο Αλέξανδρος Γούνας που σημείωσε άλλα τρία γκολ.
Από τον ΝΟ Αργοστολίου ξεχώρισε ο Κώστας Μπουρνάζος που πέτυχε δύο γκολ για την ομάδα του, ενώ ο πρώτος σκόρερ της νησιωτικής ομάδας, ο Ευάγγελος Δουδέσης, έμεινε σε ρηχά νερά.
Να σημειωθεί ότι εκτός αποστολής για τον ΝΟΒ έμεινε ξανά ο Χρήστος Αφρουδάκης, λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

ΝΟ Αργοστολίου-ΝΟ Βουλιαγμένης   5-14

Τα 8λεπτα: 3-3, 1-5, 1-2, 0-4.
Διαιτητές: Σταυρόπουλος, Μοίραλης.
ΝΟ Αργοστολίου (Θοδωρής Ανδρεάκος): Παπαδόπουλος 1, Κατσιγιάννης 1, Δουδέσης Ε. 1, Μπουρνάζος 2.
ΝΟ Βουλιαγμένης (Τεό Λοράντος): Μυλωνάκης 5, Γούνας 3, Βλαχόπουλος 2, Κομάντινα 2, Καρούντζος 1, Βουλγαράκης 1.












Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.