ΚΑΡΔΙΟΧΤΥΠΗΣΕ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΕ Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ



Η Εικοσιμια τελικά πήρε δύσκολα  την πρόκριση από τα Φωκατα  κερδίζοντας  με 3-2 (πρώτος αγώνας 2-2 ) . Ο αγώνας ήταν αρκετά κάλος με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος όπου κα προηγήθηκαν με (3 -1). Στην επανάληψη η ομάδα του Μ.
Αθηναίου έδηξε στοιχεία καλής ομάδας και με υπομονή αλλά και με επιμονή κατάφερε να στριμώξει των μεγάλο της αντίπαλο και να διεκδίκηση επί ίσοις όροις την πρόκριση.
Στο 23΄ εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Ντουκάι και σουτ από το ύψος του πέναλτι ανοίγει  το σκορ για λογαριασμό της γηπεδούχου (1 – 0).
Στο 29` ο Σαρλανης ισοφαρίζει  για τα Φωκατα με κεφάλια υστέρα από κόρνερ του Γαλιατσάτο και κεφάλια πάσα του Αντωνιου.
Στο 35΄ Π. Κορσιάνο με γυριστό αριστερό σουτ πετυχαίνει το 2-1 για την Εικοσιμια  εκμεταλλευόμενος άριστα την πάσα του Τσιγαρίδα.
Στο 42` ο  Ντουκάι θα εκμεταλλευτεί την ασθενή απόκρουση του Διλαλου στο φάουλ του Μπουσι και με κεφάλια θα σκοράρει το τρίτο γκολ της Εικοσιμιας(3 – 1).
 Δυνατό  σουτ  του Αλεξάτου από πλάγια   στο 57΄ αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ ο Καραίσκος.
Στο 67΄ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Μπουσι περνά λίγο άουτ από τα δοκάρια της Εικοσιμιας .
Στο 84΄ Ο Σαρλανης θα σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και δεύτερο για την ομάδα του με καρφωτή κεφάλια υστέρα από κόρνερ του Γαλιατσατου .  
Α.Ο. Εικοσιμία:(Δ.Ζησιμάτος), Καραίσκος, Κουμαριώτης, Τασιούλης (72΄ Βολτέρας), Τσιγαρίδας, Μινέτος Ι., Ντουκάι Ντετάρ, Γαρμπής, Μπούσι, Κορσιάνος Π. (77΄ Κορσιάνος Αντ.), Κονόμι, Κουλάκης.
Α.Ο. Φωκάτα:(Μιχ. Αθηναίος), Δίλαλος Γερ., Αυγουστάτος (46΄ Σέρρας Μιλτ.), Μάστορας, Αντωνίου, Πολυδωράτος, Σαρλάνης, Ντουκάι Αλμπιον, Κόμητας Σπ., Σταμένης (82΄ Ρικάι), Γαλιατσάτος Σπ., Αλεξάτος.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.