Αποστολή εξετελέσθη για ΑΟΚΙ.



Αποστολή εξετελέσθη για την ομάδα του Α.Ο.Κ.Ι που με δεύτερη νίκη επί του Ηρακλή Προννων , αυτή την φορά με 0-5, εκτός έδρας  πέρασε στους «4» του Κυπέλλου . Ο αγώνας ήταν ουσιαστικά διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον ΑΟΚΙ να έχει αρκετές αλλαγές στην σύνθεση του .
Για τον Ηρακλή τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα, αλλά οι ποδοσφαιριστές του πάλεψαν όσο μπορούσαν για το καλύτερο, αλλά η ανωτερότητα του αντίπαλου τους δεν τους άφησε πολλά  περιθώρια για κάτι καλό .  
Στο 24’ ο Ηρακλής θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν η κεφάλια του Διαμαντάτου υστέρα από το φάουλ του Ρασσια πέρασε ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια του ΑΟΚΙ.  
Ο   Μπελτσώνιας θα βάλει μπροστά τον ΑΟΚΙ στο 33`  με πλάσε υστέρα από πάσα του Μοντεσάντου (0 – 1).
Το  (0 – 2) για τον ΑΟΚΙ θα έρθει με αυτογκόλ του Μεταξα ,που στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα με το κεφάλι στην δυνατή σέντρα του Μοντεσατου αυτή κατέληξε στα νυχτιά της ομάδας του  .
Στο 48’ ο Μπελτσώνιας πέτυχε δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο για την ομάδα του με προβολή από την μικρή περιοχή (0 – 3).  
   Στο 53’ ο Αλ. Πολλάτος θα ανεβάσει τον δείκτη του σε (0 – 4) με ωραίο πλάσε έξω από την περιοχή.
Στο 72’ με τον Αλ. Πολλάτο  θα κλείσει το σκορ με κοντινό πλάσε (0 – 5).
Ηρακλής Πρόννων:(Γ. Γαβριελάτος), Γρουζής, Μανέντης Τ., Μεταξάς, Ρασσιάς Γ., Σπαθής Ανδρ. (70΄ Βανδώρος Κ.), Καμπίτσης Σπ., Μανέντης Αλ., Καμπίτσης Δημ., Διαμαντάτος, Μηλιαρέσης, Μέργιανος.
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ.Τόγιας), Αγκούσι, Παπαναστασάτος, Κλειτογιάννης (65΄ Μπαζάρογλου), Τανουσάι, Αλεξανδράτος, Πολλάτος Αλ., Μοντεσάντος, Χαλιώτης, Μπελτσώνιας, Μολφέτας, Γεωργόπουλος Αγγ. (45΄Πολλάτος Διον.).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.