Εύκολη πρόκριση στους «4» για "Παγκε"



Στα προημιτελικά του κυπέλου Κεφαλονιάς  προκρίθηκε ο Παγκεφαλληνιακος  καθώς κέρδισε και στον επαναληπτικό  την Πρόοδο Ιθάκης με 3-2 και με δύο νίκες πέρασε στη φάση των «4»
.Ο Παγκεφαλληνιακος  παίζοντας μετρημένα κατάφερε να κερδίσει την αντίπαλο του και να σφράγισε την πρόκριση, αλλά και την αγωνιστική του άνοδο σε κύπελλο και πρωτάθλημα . Η Πρόοδος πάλεψε αρκετά, αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει την πρόκριση , που ουσιαστικά έχασε στο πρώτο ματς στην έδρα της εκεί που έχασε από των «Πακγε» με 0-2.
Φάσεις και γκολ
Στο 12' σέντρα από αριστερά του Κοτίνη, ο Μερολαι θα  κάνει εντυπωσιακό γυριστό σουτ με τον τερματοφύλακα της Προόδου να αποκρούει δύσκολα  με την μπάλα να χτύπα στο οριζόντιο δοκάρι ,το ριμπάουντ θα πάρει ο Κουλουμπης που θα πασάρει  στο  Μερολαι που αυτή την φορά δεν θα αστοχήσει ανοίγοντας το σκορ(1 – 0).
Στο 36'  κόρνερ από αριστερά για την Πρόοδο  με τον Κωστόπουλο η μπάλα θα αποκρουστεί από τους αμυντικού, η μπάλα θα φτάσει στα πόδια του  Τσάμη που θα επιχειρήσει σουτ αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ.
Στο 48' η Πρόοδο θα φέρει το ματς στα ίσια με ωραίο ψηλοκρεμαστό  σουτ του  Κιοράι που αιφνιδίασε τον Ζαμπαύτη.
 Στο 52' όταν ο Πλατανίτης θα βγει τε-τα-τετ με τον τερματοφύλακα της Προόδου με τον τελευτεί να  βγαίνει  νικητής.
 Στο 54' σέντρα-σουτ του Κωστόπουλου από δεξιά με την  μπάλα θα περνά  ελάχιστα άουτ.
 Στο 59' δυνατό πλάγιο άουτ του Τουρλα θα φέρει την μπάλα στην περιοχή του Πίππου , εκεί ο Κουλουμπή θα εκμεταλλευτή την αδράνεια των αμυντικών και με ωραία κεφάλια θα σκοράρει για δεύτερη (2 – 1) φορά σφραγίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση.
 Στο 65' ο Τουρλας θα χρηστεί σκόρερ με προβολή  από την  πάσα του Ροζάριο (3- 1).
Στο 69` η Πρόοδος θα μειώσει  το σκορ με τον Κιοράι με πλάσε  από την περιοχή, ύστερα από σέντρα του Κωστόπουλου.  
Δυο ευκαιρίες θα χώσουν στο  73` και το 76` οι φιλοξενούμενοι  για να ισοφαρίσουν με τους Πρεβεζιάνο και Κιοράι νας μην μπορούν να πλασάρουν σωστά από πλεονεκτική θέση.
 Παγκεφαλληνιακός:(Ν. Βουτσινάς), Ζαμπαύτης, Κουλουμπής Ν., Γασπαρινάτος, Αντωνίου, Παπαθεοδωρόπουλος, Κατσιγιώργης (54' Αρμάντο), Ζαίμι, Κοτίνης, Πλατανίτης (54' Τούρλας), Μερολάι (76' Καραντινός-Νεόφυτος), Μίσκα. 
Πρόοδος:(Ο. Κωστόπουλος), Πίππος Κ., Κωστόπουλος Δ., Δόριζας, Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Βλασσόπουλος (46' Χάνος), Βρεττός      (86' Τόφαλος Μ.), Κιοράι, Τσάμης, Μωραίτης.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.