ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΝΤΑΜΠΛ Η ΑΕΚ!(ΦΩΤΟ)



Με την ΑΕΚ να έχει το σκορ πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα (6 – 0), ο σημερινός αγώνας με τα Διλινατα  ήταν ουσιαστικά  αγώνας  γοήτρου και για τα δυο σωματεία.  
 Η ομάδα του Τ. Φωη κατέβηκε στο γήπεδο με επιθετικό προσανατολισμό μην έχοντας να χάσει κάτι
προσπάθησε να αιφνιδιάσει   την ΑΕΚ και τα κατάφερε περνώντας κεφάλι στο σκορ δύο φορές μια στο πρώτο μέρος και μια στο δεύτερο και δημιουργώντας και ευκαιρίες να πάρει το ματς .
Από την άλλη η ΑΕΚ φάνηκε να επαναπαύεται στο σκορ του πρώτου αγώνα με αποτέλεσμα να είναι αρκετά χαλαρή στην αρχή του παιχνιδιού, αλλά η φωνές του Σ.Παπαδατου ξύπνησαν του παίχτες του και κατάφεραν να ισοφαρίσουν και αν ήταν λίγο ποιό προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να έχε βγει νικητές .
 Στο 8` ο Χασαι θα χάσει μοναδική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ όταν από δεξιά μπήκε στην περιοχή του Μιχου αλλά το διαγώνιο σουτ θα σταματήσει στα πόδια  του  τερματοφύλακα των Διλινατων . 
Κόρνερ στο 20` του Θ. Αναλυτή από δεξιά η μπάλα θα απομακρυνθεί με κεφάλια  από τον Ψαλτή,  θα φτάσει στα πόδια του  Μύρτο έξω από την περιοχή και πλαγία δεξιά θα την κατεβάσει και με δυνατό σουτ δεν θα αφήσει πολλά περιθώρια στον νεαρό τερματοφύλακα της ΑΕΚ που έκανε την προσπάθεια αλλά είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του (1 – 0).
Στο 24` ο Μοσχονας θα επιχειρήσει σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής ο Μιχος θα απόκρουση την μπάλα και θα την στήλη στο οριζόντιο δοκάρι στην επαναφορά θα βρεθεί στα πόδια του αμαρκάριστου Χασαι που με εύκολο πλάσε θα ισοφαρίσει για την ΑΕΚ (1 – 1).
Στο 51` ο Μυρτο θα χρηστεί για δεύτερη φορά σκόρερ εκμεταλλευόμενος την ασινενοισια τις άμυνας της ΑΕΚ και με κοντινή κεφάλια θα βάλει μπάστα τα Διλινατα .

Στο 55` ο Αναλυτης θα εκμεταλλευτή την ταχύτητα του σε μια μπροστινή μπαλιά του Τζορτζατου θα περάσει των αμυντικό της ΑΕΚ και θα βρεθεί τε-τα-τετ αλλά το πλάσε του θα αποκρούσει με τα ακροδάχτυλα ο ταλαντούχος τερματοφύλακας της ΑΕΚ κρατώντας ουσιαστικά την ομάδα του στο παιχνίδι.
Στο 63' Ο Κρουτη  θα εκμεταλλευτή το λάθος διώξιμο στην άμυνα των Διλινατων και με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι θα ισοφάριση για την ΑΕΚ (2 – 2).
Στο 73' ο Αναλυτης θα πλασάρει τον εξουδετερωμένο Παυλατο αλλά ο Λούλουδας θα διώξει πάνω στην γραμμή .
Δυνατό σουτ από πλαγία αριστερά  του Εμιλιάνο στο 75' θα περάσει ελάχιστα άουτ από την εστία του Μίχου.
 Στο 80' εξ επαφής κεφαλιά του Κρουτη  θα αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ  ο Μίχος.
Στο 84` ο Αναλυτης θα βρεθεί σε θέση βολής  αλλά το σουτ του κόντραρε στα σώματα των αμυντικών της ΑΕΚ και απομακρύνθηκε.
ΑΕΚ: (Σπ Παπαδάτος), Παυλάτος, Αντωνόπουλος, Ψάλτης, Λούλουδας, Χασάι, Κοσμάτος, Δρόσος (46' Εμιλιάνο), Μοσχονάς, Πολλάκης, Στεφανάτος (79' Περιβολάρης), Κρούτη.
ΔΙΛΙΝΑΤΑ: (Τάκ. Φωής), Μίχος, Κίριο, Αναλυτής Θ., Σκριβάνος (65' Δούκας), Μύρτο, Ψαριανός, Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Σπ., Τζωρτζάτος Χρ. Φιοράτος (75' Θοεδωρακάτος), Χαραλαμπόγλου.


















Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.