ΕΥΚΟΛΑ ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ



 Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισαν  οι ΠΡΟΝΝΟΙ  κόντρα στην  ΕΡΥΣΣΟ , με την ομάδα του Γ. Κουρκουμέλη να παίρνει εύκολα τη νίκη με 1 - 4, (έχοντας και τρία δοκάρια) εκτός έδρας και να παραμένει στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος . Ο αγώνας ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους φιλοξενούμενους που αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια το σκορ θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο.

Στο 5`  λεπτό δυνατό  σουτ μέσα από την περιοχή  του Αναγνώστη να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Καμπάνου  .
Στο 28' Ο Τραυλός με πλάσε  στέλνει την μπάλα στο δοκάρι για δεύτερη φορά  .
Στο 29` ο Τραυλός θα σουτάρει ο Καμπανος  φαίνεται να αιφνιδιάζεται με αποτέλεσμα να γλιστρήσει  η μπάλα από τα χέρια του και με την βοήθεια του Κατριβένη  να καταλήξει στο βάθος στης εστίας του (0-1) .
Στο 38' ο Ζαμπέλης θα εκμεταλλευτή την αδράνεια στις άμυνας των Προννων και θα ισοφαρίσει με κοντινό πλάσε για τους γηπεδούχους(1 – 1).
Στο 41` & 43` οι Πριννοι θα χάσουν καλές ευκαιρίες για να ξαναμπούν μπροστά με των Αναγνωστη και στις δυο φορές να μην μπορεί να σκοράρει.
Στο 46` δοκάρι για τους γηπεδούχους μετά το δυνατό σουτ από τον Παπα Λ .
Στο 62`ο Κατσιλίδης πετυχαίνει το γκολ για την ομάδα τους Προννους με σουτ από το ύψος της περιοχής (1 -2).
Στο 73` και πάλι ο  Κατσιλίδης θα βρει δίχτυα με κοντινό πλάσε(1 -3).
Ερυσσος:Καμπάνος, Κουταλάς (79' Βαλσαμής), Καψάλης, Αντύπας, Ταβάνι J, Ζαμπέλης, Τσιβόλας, (76' Καββαδίας), Ταβάνι G, Κοψίνης, Κατριβένης, Παπα Λιγόρ.
Πρόννοι: Μασαλής, Τοντοροφ, Χιόνης, Σολωμός, Χρούτας, Κουρκουμέλης Κ, Τραυλός, Αναγνώστης, Ντεμάι (85' Κουρκουμέλης Αρ), Κατσιλίδης, Ταραζής (Στέλλος 58' ,77' Μανέντης' 
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.