ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ ΜΕ ΤΡΙΑΡΑ



Πολύ καλύτερα τα Φωκατα  ειδικότερα στο πρώτο  μέρος  πήραν «τριποντά» κερδίζοντας στης Κεραμειες την Ανωγη με  (3 – 0), και ουσιαστικά καπάρωσαν την πρώτη  θέση στην κανονική περίοδο, και αν τα αποτελέσματα την ευνοήσουν ίσως να περάσει απευθείας στον τελικό για την κούπα του πρωταθλητή , προϋπόθεση να έχει 15 βαθμού διάφορα από τον τέταρτο της βαθμολογίας. Τώρα είναι στους 10.

Το ματς είχε δυο πρόσωπα , στο πρώτο  μέρος είχε κάποιο ρυθμό με τους γηπεδούχους να έχουν ευκαιρίες, να σημειώνουν 2  τέρματα και να έχουν δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος οι ομάδες ήταν αρκετά κακές , με λιγοστές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου και από τις δυο ομάδες με αποτέλεσμα το ματς να μην έχει ρυθμό.
Το φιλμ του αγώνα    
Στο 4` τα Φωκατα θα ανοίξουν το σκορ με τον μόνιμο σκόρερ της ομάδας  Σταμένη που εκμεταλλευτικέ άψογα την μπαλιά τρύπα του  Ντουκάϊ(1 – 0).
Μεγάλη φάση για τα Φωκατα  στο 32` όπου σε τρεις διαδοχικές προσπάθειες πρώτα του Σταμένης με την κεφάλια του να αποκρούετε απ τον τερματοφύλακα και το δοκάρι , το ριμπάουντ  θα το κερδίσει  ο Σαρλάνης που σουτάρει με τον  τερματοφύλακα να    αποκρούσει , με την μπάλα να φτάνει  στον Πολυδωράτο που πλασάρει αλλά για άλλη μια φορά ο τερματοφύλακας του λέει «ΟΧΙ».
Στο 40` τα Φωκατα θα διπλασιάσου τα τέρματα τους με τον Κουρκουμελη να εκμεταλλευτικέ  ασθενεί   απόκρουση μετά από δυνατό σουτ του Θεοφιλάτουκαι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (2 – 0.)
Στο 72` κεφάλια του Σταμενη από πλεονεκτική θέση μετά από σέντρα του Αλεξάτου θα αποκρούσει δύσκολα ο τερματοφύλακας της ΑΝΩΓΗΣ .
Δεκάρι για τα Φωκατα στο 78` σε σουτ του  Αλεξάτου.
Στο 80` θα γίνει το 3-0 ο Σταμενης θα κερδίσει τις κόντρες και με σουτ από κοντά θα σημειώσει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το τρίτο της ομάδα του .

ΑΟ ΦΩΚΑΤΑΓεγονόςΔιακύμανσηΛεπτόΑΟ ΑΝΩΓΗΣ
ΣΤΑΜΕΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γκολ!1-08'
ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ Γκολ!2-020'

Κίτρινη Κάρτα
27'ΜΠΕΝΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Βγήκε
46'ΜΠΕΝΑΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Μπήκε
46'ΜΑΛΛΙΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Κίτρινη Κάρτα
49'ΜΠΕΡΔΕΜΠΕΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΣΤΑΜΕΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γκολ!3-055'
ΒΑΝΔΩΡΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Βγήκε
55'
ΣΕΡΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μπήκε
55'

Κίτρινη Κάρτα
65'ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κίτρινη Κάρτα
70'ΑΔΗΛΙΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Κίτρινη Κάρτα
72'
DUKAJ ALBION Κίτρινη Κάρτα
72'
ΣΕΡΡΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Βγήκε
73'
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ Μπήκε
73'
ΠΟΛΥΔΩΡΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Βγήκε
85'
RIKAJ ELIS Μπήκε
85'
Φωκάτα:(Μ. Αθηναίος), Ψαλλιδάκης, Αυγουστάτος, Σέρρας Μιλτ. (73' Αντωνίου), Μάστορας, Πολυδωράτος (84' Ρικάϊ), Σαρλάνης, Ντουκάϊ, Βανδώρος (55' Σέρρας Παν.), Κουρκουμέλης, Σταμένης, Αλεξάτος.
Ανωγή:(Γ. Μαλλιώρης), Θεοφιλάτος, Μαρούλης, Μπενάτος Χαρ. (46' Μαλλιώρης), Αδηλίνης, Γιακουμάτος, Μπερδεμπές, Σούπας, Μοσχονάς, Μπενάτος Γ., Παπαδάτος Διον. (88' λ.τ. Γερολυμάτος), Κουρούκλης. 
      
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.