Τεράστιο διπλό για τον ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟ



Τεράστιο διπλό για τον ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟ την Κυριακή στα Τζαννατα που δάμασε το Λιονταρή των Προννων και το εκτόπισε από την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Β` κατηγορίας. Ο αγώνας ήταν αρκετά καλός με τους 22 ποδοσφαιριστές να έχουν όρεξη για μπάλα και να το δείχνουν μέσα
στο γήπεδο. Ευκαιρίες εκατέρωθεν ,  δυνατά μαρκαρίσματα, και ωραίες ενέργειες, ήταν τα στοιχεία του παιχνιδιού που κράτησε σε  αγωνιά τους τυχερούς θεατές  που το παρακολούθησαν  .   Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενουμενους ο  Τούρλας  που εκμεταλλευτικέ  το  λάθος του Χιόνη πήρε την μπάλα και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 0-1 στο  37` . Στο αμέσως επόμενο λεπτό 38` οι γηπεδούχοι θα ισοφαρίσουν με τον Κατσιλίδη με κεφάλια ,ύστερα από σέντρα του Κουρκουμέλη . Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν τους φιλοξενούμενους δημιουργώντας ευκαιρίες που δεν της εκμεταλλευτήκαν. Ο Παπυργιακος έπαιξε αρκετά έξυπνα δίνοντας μετρά στους γηπεδούχους , με αποτέλεσμα η αντεπίθεσης του να είναι επικίνδυνες.  Στο 88' λάθος στην άμυνα για τους Προννους που  εκμεταλλεύτηκε ο Γεωργακάς και με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στην εστία κάνοντας 1-2.
 Πρόννοι: Ντούκας (6' Μασαλής), Διαμαντάτος, Χιόνης, Σολωμός, Κουρκουμέλης Κ. (71' Μανέντης), Τοντόροφ, Τραυλός (85' Κουρκουμέλης Αρ), Αναγνώστης, Ντεμάι, Κατσίλιδης, Ταραζής.
Παπυργιακός: Μενεγάτος, Κουμαριώτης, Τόκος, Απέργης, Ψαχούλιας, Τζάκης, Γεωργακάς (90' Σπηλιώτης), Τούρλας, Παγουλάτος Θεοδ (56' Γασπαρινάτος), Μουκάι (87' Κλωνής). 

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.