ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ


Οι δυο σκόρερ του αγώνα  Χασάι και  Αντωνάτος σε μια από τiς μονομαχίες τους
Οι μεγάλες φάσεις ναι μεν απουσίαζαν, ωστόσο ο αγώνας Εικοσιμία –ΑΕΚ είχε όλα τα συστατικά ενός ντέρμπι κορυφής. Δύναμη, πάθος, σκληρές μάχες και στο τέλος μία δίκαιη μοιρασιά ανάμεσα στις δύο κορυφαίες - βάσει και βαθμολογίας - ομάδες του πρωταθλήματος οι οποίες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στις Κεραμειές.

Πλέον η ΑΕΚ μετά και από αυτό το αποτέλεσμα φαίνεται να «κλειδώνει» την πρώτη θέση, ενώ από εκεί και πέρα «παίζεται» η κατάταξη στις υπόλοιπες τρεις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, με τις Εικοσιμία, ΑΟΚΙ, Διλινάτα και Παλληξουριακό να μάχονται .

Το παιχνίδι είχε μια άγρια ομορφιά, καθώς οι παίκτες και των δύο ομάδων επιζητούσαν τη νίκη. Αν και το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες κολλημένες στο μηδέν, η επανάληψη επεφύλασσε δυνατές στιγμές.
Η ΑΕΚ κατάφερε μάλιστα να προηγηθεί με 0-1 στο 66' με τον Χασάι, με σουτ μέσα από την περιοχή (η μπάλα άλλαξε και λίγο πορεία κοντράροντας σε σώμα αμυντικού της Εικοσιμίας). Οι γηπεδούχοι άρχισαν να ανεβάζουν στροφές και να πιέζουν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 στο 91' όταν μετά από φάουλ του Μπούσι από αριστερά η μπάλα φτάνει στον Αντωνάτο , ο οποίο την κατεβάζει υποδειγματικά και με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ στέλνει τη μπάλα στ δίχτυα του Αννινου.
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ :(Δ. Ζησιμάτος), Καραίσκος , Κουμαριώτης , Τασιούλης (77' Τσιγαρίδας), Μινέτος Γ., Κορσιάνος Α., Κορσιάνος Π. (60' Ντουκάϊ), Μπούσι , Αντωνάτος, Κονόμης , Κουλάκης , Στεφανάτος (40' Γερασιμάτος).
ΑΕΚ: (Σπ. Παπαδάτος), Άννινος, Εμιλιάνο (60' Πολλάκης), Περιβολάρης, Χασάι, Αντωνόπουλος, Κούκλης, Κρούτη, Λούλουδας, Ζάβαλης (40' Κοσμάτος), Μοσχονάς (76' Δρόσος), Κουμαριώτης.
http://www.inkefalonia.gr/
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.