ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟ



O Παλληξουριακος κέρδισε το Σάββατο την μαχητική Πρόοδο με 3-0 και κρατήθηκε σε απόσταση αναπνοής από την τετράδα τον πλέει  οφ.  Το παιχνίδι ήταν καλό με τους θιακους να είναι αρκετά κινητικοί  αλλά να μην μπορούν να μετουσιώσουν  τις ευκαιρίες που του παρουσιαστήκαν σε γκολ κάτι που έκανε στο έπακρο ο Παλληξουριακος και έφυγε από το γήπεδο με το τρίποντο.

Το παράδοξο του αγώνα ήταν ότι οι  γηπεδούχοι έπαιξαν με φανελάκια προπόνησης πάνω από τις εμφάνισης τους και χωρίς να είναι εμφανή τα νούμερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μιας και τα δυο σωματεία είχαν ίδιες εμφανίσεις
 Το σκορ για των Παλληξουριακο στο 35` με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λυκουδη 1-0  , νωρίτερα η Πρόοδος έχασε ανεπανάληπτο τε-τε-τετ με τον Qorraj που δεν κατάφερε να πλασάρει των ικανότατο τερματοφύλακα του Παλληξουριακου Σαμμουρη.
Στο  67` ο Παλληξουριακος ανέβασε το δείκτη του  σκορ με σουτ έξω από την περιοχή του Μαυροειδή 2-0 .
 Στο 75', ύστερα από ωραία  εναλλαγή της μπάλας από τους  επιθετικούς των γηπεδούχων ,  βγήκε  μόνο του  Καμινάρη με τον τερματοφύλακα και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0 .
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ:Σαμούρης, Αραβαντινός (Μαρκάτος Σπ.), Λυκούδης, Γαβαλάς (Κοζομπόλης), Καμινάρης, Μαυροειδής, Ζερβός, Παπαδάτος (Πρεντάνος Χ.), Λαδάς, Φαρακλός, Βολίνσκι. 
ΠΡΟΟΔΟΣ:Τσιντηλάς, Κωστόπουλος, Δόριζας, (Ραυτοπουλος) Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Βλασσόπουλος, Τσιντηλάς (Βρετός), Qorraj, Τσάμης, Χάνος.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.