ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ




Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, η Εικοσιμία πέρασε νικηφόρα από την Ιθάκη επικρατώντας του Οδυσσέα με 5-1. Η ομάδα από την Λειβαθώ ήταν εμφανώς ανώτερη από την αντίπαλό της σε ένα παιχνίδι που δεν έλειψαν οι εντάσεις.

Η ομάδα του Δημητρη Ζησιματου ξεκίνησε πιο δυνατά την αναμέτρηση και προσπάθησε να επιβάλει το παιχνίδι της. Νωρίς-νωρίς μόλις στο 7' έκανε το 0-1 με τον Κονόμη με σουτ ,και λάθος εκτιμήσει του τερματοφύλακα του Οδυσσέα. Στο 30' εκτέλεση φάουλ του Φατούρου, με την κεφάλια του Λίλα να περνά άουτ. Στο 43΄κεραυνός του  Μπουσι από 45 μετρά στο δοκάρι και στα δίχτυα του Οδυσσέας γράφοντας το 0-2 με εντυπωσιακό τρόπο. Και στο 45` ο Αντωνατος βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με  πλάσε αξιοποιώντας την πάσα του Μπουσι 0-3    Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τους Φιλοξενούμενους να επιζητούν και αλλά τέρματα, και θα τα καταφέρουν  άλλες δυο φορές με τον Αντωνατο πρώτα στο 63`με πλάσε μέσα από την περιοχή 0-4  , και στο 90` με διαγώνιο σουτ. Ενδιάμεσα είχε σκοράρει για τον  Οδυσσεας  ο Λίλα σε 1-4 με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 77' για την ομάδα της Ιθάκης. Στο 51' ο Προσαλέντης διαπληκτίστηκε με τον Γιάννη Μινέτο με τον παίκτη του Οδυσσέα να χτυπά εν ψυχρώ στο πρόσωπο τον Μινέτο και να αποβάλλεται από το παιχνίδι.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ (Κουτσουβέλης): Κουτσουβέλης Ζ. , Φατούρος, Βλησμάς (46΄Τσιρτσρόλης) , Μαλιακρίδας, Μαρούλης (73' Σακελαράκης), Βασιλόπουλος (46' Μολφέσης), Λίλα, Χαιδεμενάτος, Κουτσουβέλης Π. ), Προσαλέντης, Ρενάτο.
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ (Ζησιμάτος): Καραίσκος (63' Μενεγάτος), Κουμαριώτης, Τασιούλης, Μινέτος Γ. (73 κόρμανλης) , Τσιγαρίδας (Κορσιάνος Α. 46'), Γαρμπής, Μπούσι, Κορσιάνος Π., Αντωνάτος, Κονόμης, Κουλάκης .
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.