Μεγάλο διπλό ο Ν.Ο.Α., 8-11 την Ηλιούπολη




Ακόμη μια επικράτηση που συνδυάστηκε με πειστική εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο ΝΟ Αργοστολίου, επικρατώντας εκτός έδρας της Ηλιούπολης
με 8-11, σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Αργοστολίου, έφτασε τους 22 βαθμούς με το τρένο της... Ευρώπης να μοιάζει να μην είναι και τόσο μακριά.
Δεν κατάφεραν να κερδίσουν κάτι από την αναμέτρηση οι γηπεδούχοι, αφήνοντας έτσι αναξιοποίητο το μεγάλο διπλό της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στο Παλαιό Φάληρο.
Στα καθαρά αγωνιστικά τώρα, παρ’ ότι το παιχνίδι είχε κομβική σημασία για τους γηπεδούχους, το Αργοστόλι ήταν αυτό που ξεκίνησε πιο δυνατά την αναμέτρηση. Οι παίκτες του Θοδωρή Ανδρεάκου, μπήκαν αρκετά συγκεντρωμένα στο ματς και κατάφεραν σχετικά νωρίς να προηγηθούν με 0-3. Το σκορ αυτό διατηρήθηκε μέχρι τη λήξη του οκταλέπτου.
Στη δεύτερη περίοδο, η Ηλιούπολη κατάφερε να βελτιώσει αρκετά την κακή εικόνα που παρουσίαζε μέχρι τότε και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου έφερε τη διαφορά στα δύο τέρματα (3-5). Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι σε εκείνο το σημείο, πάτησαν ξανά… γκάζι και η ανάπαυλα τους βρήκε μπροστά στο σκορ με 4-8.
Τα λόγια του Νίκου Καραμάνη, κατά τη διάρκεια της διακοπής φαίνεται πως έπιασαν τόπο. Οι πολίστες της Ηλιούπολης, μπήκαν στο δεύτερο μέρος πιο αποφασισμένοι και με μοναδικό σκοπό να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Έχοντας και τη στήριξη του κόσμου, που για ακόμη μια φορά έδωσε δυναμικό παρόν στο κολυμβητήριο, κατάφεραν να πλησιάσουν εκ νέου στα δύο τέρματα, λίγο πριν τη λήξη της περιόδου, όμως ένα τέρμα του Δουδέση -μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με 4 τέρματα- έστειλε ξανά τη διαφορά στα τρία γκολ (7-10).
Σε εκείνο το σημείο κρίθηκε επί της ουσίας και ο νικητής του παιχνιδιού. Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, οι γηπεδούχοι “άνοιξαν” το παιχνίδι μήπως και κερδίσουν έστω το βαθμό της ισοπαλίας, ωστόσο το Αργοστόλι έδειχνε να είναι καλά οργανωμένο αμυντικά, και έτσι οι όποιες προσπάθειες της Ηλιούπολης έπεφταν πάνω σε τοίχο. Τελικά, κάθε ομάδα σημείωσε από ένα τέρμα και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 8-11.
Το άσχημο ξεκίνημα φάνηκε πως κόστισε στους παίκτες του Νίκου Καραμάνη. Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στη συνέχεια δεν απέφυγαν τα λάθη, και η ήττα ήρθε αναμενόμενα. Πλέον τα επόμενα ματς με Πανιώνιο, Πάτρα και Κέρκυρα χαρακτηρίζονται ως ζωής ή θανάτου.
Όσον αφορά το Αργοστόλι, ήταν από πριν το φαβορί της αναμέτρησης κάτι που επιβεβαιώθηκε και εντός της πισίνας. Οι πολίστες του Θοδωρή Ανδρεάκου, έδειξαν καλύτερη εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έφτασαν δίκαια στο τρίποντο, δίνοντας συνέχεια στην τρομερή πορεία που πραγματοποιούν τη φετινή σεζόν.
Δείτε εδώ πως μετέδωσε ζωντανά την αναμέτρηση το Aquaticsnews!
Η ταυτότητα του ματς
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ- ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 8-11
Τα οκτάλεπτα:
0-3, 4-5, 3-2, 1-1
Τα γκολ
Ηλιούπολη: (Νίκος Καραμάνης) Αγγελίδης 3, Λάζαρης 2, Κολυβάς 1, Σαρρής 1, Κουλιεράκης 1.
Αργοστόλι: (Θοδωρής Ανδρεάκος) Δουδέσης Ε. 4, Σαλάχας 2, Μητρόπουλος 1, Μπουρνάζος 1, Χαραλαμπόπουλος 2, Παπαδόπουλος 1.
Πηγή: www.aquaticsnews.com Alexandros Xenikakis 
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.