ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟ



Με μεγάλη δυσκολία έφτασε στην τελική επικράτηση ο Παπυργιακος επί του Πυλαριακου με 3-2 στο Δακ. Αργοστολιου . Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έθελξαν με την απόδοσή τους, αλλά τουλάχιστον στο τέλος (75’) πήραν αυτό που ήθελαν χάρη του Τριτση που έστειλε την μπάλα εκεί που δεν μπορούσε
να αντιδράσει ο Μακρή, και τον Παπυργιακο να κλειδώνει την δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας για τα μπαράζ ανόδου. Ενώ έσβησε κάθε ελπίδα για τα μπαράζ στους φιλοξενούμενους που αν κέρδιζαν θα μπορούσαν με έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων να είναι μέσα στα μπαραζ . 
Ο Πυλαριακος μπήκε αρκετά δυνατά και έχασε την πρώτη του ευκαιρία στο 4` με τον Μιχελη να σουτάρει από καλή θέση  άουτ.  Η υπεροχή του Πυλαριακου  θα καρποφορήσει και σχετικά νωρίς στο 12`  θα πάρει το προβάδισμα στο σκορ, σέντρα του Πάπα  και κοντινή κεφάλια του  Δ. Παπαδάτου 0 – 1. Καλή  ευκαιρία για να ισοφάριση θα χάσει  ο Ψαχούλιας στο 16` όταν είδε το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε να περνά ξυστά άουτ. Μεγάλη ευκαιρία θα χάσει για λογαριασμό των φιλοξενούμενων στο 21` ο Παπα που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτή την ωραία πασα  του Μετα με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει. Η  ισοφάριση για την ομάδα του Παπυργιακου θα έρθει στο 31` με τον συνήθη ύποπτο Ερμαλ που με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μακρή. Στο 60’ το φάουλ του Ερμάλ αποκρούεται και πάλι από τον Μακρή. Στο 65’ δυνατο σουτ του Μέτα, αποκρούει ο τερματοφύλακας, του Παπυργιακου . Προβάδισμα για δεύτερη φορά θα πάρουν οι φιλοξενούμενοι στο 70` όταν ο Παπα θα βρεθεί τε-τα-τετ με τον Μενεγατο  και δεν θα αστοχήσει 1 – 2.  Σ το 71` ο Πυλαριακος θα αναγκαστεί να παίξει με παίχτη λιγότερο αφού δεχτικέ την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Μενεγατου. Από  εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 73` με άπιαστο σουτ του Ερμαλ 2 – 2. Και να προηγηθούν στο 75` με τον Τριτση 3-2. Ο Πυλαριακος δεν μπόρεσε να αλλάξει την εις βάρος του κατάσταση μερί το τέλος του Παιχνιδιού. Μια γλυκόπικρη γεύση αφήνει αυτό το πρωτάθλημα για την αμάδα του Πυλαριακου , που αν και έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μετά από πολλά χρόνια την επανόδους της  στην μεγάλη κατηγορία δεν τα κατάφερε λόγο των πολλών και σημαντικών τραυματισμών βασικών της ποδοσφαιριστών . Για την ομάδα του Παπυργιακου αυτή η νίκη σημαίνει  αυτόματα την κατάληψη της δεύτερος θέσης .  
Παπυργιακός(Π. Καρούσος), Μενεγάτος, Απέργης Ιω., Τόκος,  Mucaj, Τζάκης, Παγουλάτος, Τούρλας, Γεωργακάς (75' Σπηλιώτης), Ψαχούλιας, Κοκκόσης Ν. (82' Τρίτσης), Χατζηφωτιάδης (46' Μενεγάτος).
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Μακρής, Καρούσος Π., Ποταμιάνος, Θεοδωράτος, Μέτα, Μιχελής, Καρούσος Σπ. (87' Κουλουμπής), Κουγιανός, Παπαδάτος, Πάπα (75' Σταμούλης Βασ.), Φούκας (70' Γιαννάτος).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.