Πρεμιέρα στον Β’ γύρο της Α1 ανδρών!

Με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια θα κάνει πρεμιέρα ο Β’ γύρος του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών, που θα διεξαχθεί σε τρεις δόσεις.

Το κυρίως μενού της 12ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο (16/2) με τη διεξαγωγή τεσσάρων αναμετρήσεων, εκ των οποίων ξεχωρίζουν τα ματς της Νέας Σμύρνης μεταξύ του Πανιωνίου και του ΝΟ Χίου, αλλά και του Φαλήρου ανάμεσα στο Παλαιό Φάληρο και τον ΓΣ Ηλιούπολης.
Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και «καίγονται» για βαθμούς, πόσω μάλλον σε παιχνίδι εντός έδρας, ωστόσο απέναντί τους θα βρουν τον ΝΟ Χίου, που θα θελήσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα ύστερα από την ήττα από το Αργοστόλι την προηγούμενη αγωνιστική.
Στο Φάληρο η ομώνυμη ομάδα και η Ηλιούπολη θα παλέψουν για τη νίκη στη μάχη που δίνουν για την παραμονή στην κατηγορία, με όλα τα προγνωστικά να είναι πιθανά.
Από εκεί και πέρα, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει ως φιλοξενούμενος στο ΟΑΚΑ τον ΝΟ Πατρών, με τους «αιώνιους» να είναι το φαβορί για μία ακόμη νίκη.
Την Κυριακή (17/2) ο ΝΟ Βουλιαγμένης δοκιμάζεται στην έδρα του ΝΟ Αργοστολίου, με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν το προβάδισμα για τη νίκη, αλλά οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να κάνουν άλλη μία πολύ μεγάλη έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα.
Τέλος, η 12η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (22/2) με την αναμέτρηση μεταξύ του ΝΟ Χανίων και του ΝΑΟ Κέρκυρας στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών είναι το εξής:
Σάββατο, 16/2
17:00 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (κολ. «Πέτρος Καπαγέρωφ») (Παϊρακταρίδης-Κουρτίδης)
17:00 Πανιώνιος-ΝΟ Χίου (κολ. Νέας Σμύρνης) (Σκαλοχωρίτης-Δαμιανάκης)
19:00 Παλαιό Φάληρο-ΓΣ Ηλιούπολης (κολ. Φαλήρου) (Μπουδραμής-Πολυχρονόπουλος)
21:00 ΝΟ Πατρών-Παναθηναϊκός (κολ. ΟΑΚΑ) (Κωνσταντινίδης-Θωμάς)
Κυριακή, 17/2
13:30 ΝΟ Αργοστολίου-ΝΟ Βουλιαγμένης (κολ. Αργοστολίου) (Σταυρόπουλος-Μοίραλης)
Παρασκευή, 22/2
21:30 ΝΟ Χανίων-ΝΑΟ Κέρκυρας (κολ. Ηλιούπολης) (Σταυρίδης-Κατσαρός)
http://www.aquaticsnews.com
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.