TA MΑΤΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΓΙΑΚΟΥ



Α`ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Με τα δυο  εξ αναβολής  παιχνίδια της Α` κατηγορίας  για την 12η αγωνιστική συνεχίζεται η ποδοσφαιρική δράση στο νησί μας  (Και αυτό γιατί όλοι η 14η αγωνιστική μετατέθηκε την επομένη εβδομάδα)   Και τα δυο παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σαββάτο. Το   ΟΜΑΛΑ  - ΠΡΟΟΔΟΣ είναι αυτό που θα συγκέντρωση το μεγαλύτερο ενδιαφέρων, ενώ η ΣΑΜΗ θα παίξει με τον ΟΔΥΣΣΕΑ

 .
Β`ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Στην Β` κατηγορία φτάσαμε αίσιος στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Οι πρώτες τρεις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ έχουν κριθεί ουσιαστικά και παίζετε μόνο ή τέταρτη  και αυτή με προϋπόθεσης . Δυο είναι τα παιχνίδια που κλέβουν την παράσταση σε αυτή την αγωνιστική. Το Σαββατιάτικο με των Πυλαριακο να υποδέχεται τους Προννους , και την Κυριακή ο Ηρακλης θα φιλοξενήσει την Ανωγη. Το παιχνίδι που κλείνει την αγωνιστική είναι της Ερυσσου που αποχαιρέτα την κατηγορία και του Παπυργιακου που ουσιαστικά θα τερματίσει  δεύτερος .Ρεπό έχουν τα Φωκατα που έχουν καπαρώσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.   


Α Κατηγορία
(12η αγωνιστική)
Αγώνας
Γήπεδο
Ημέρα
Ημ/νία
Ώρα
ΑΣ ΟΜΑΛΑ
ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ
Σάββατο
16/02/13
10:00
ΑΟ ΣΑΜΗΣ
 ΠΑΟ ΟΔΥΣΣΕΥΣ
Σάββατο
16/02/13
12:00
Β Κατηγορία
(13η αγωνιστική)
Αγώνας
Γήπεδο
Ημέρα
Ημ/νία
Ώρα
ΑΠΣ ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ
Σάββατο
16/02/13
15:00
ΑΟ ΕΡΥΣΣΟΥ
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
Κυριακή
17/02/13
15:00
ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΑΟ ΑΝΩΓΗΣ
Κυριακή
17/02/13
15:00

Πάμε όμως να δούμε τα ματς ένα προς ένα:
                      Pregame 12ης Αγωνιστικής Α’Κατηγορίας
ΣΑΒΒΑΤΟ 16/02/2013
Α.Σ.ΟΜΑΛΑ  -  Α.Ο.ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ

Το πρωί του Σαββάτου 10:00 στο Δακ Αργοστολιού τα Ομαλα υποδέχονται την Πρόοδο , με το ματς να είναι αρκετά σημαντικό και για τις δυο ομάδες. Τα Ομαλα θέλουν το τρίποντο για να ανέβουν ψυχολογικά μετά τις  τρεις απανωτές ήττες που  την έριξαν στην 8η θέση στα τελευταία παιχνίδια. Για την Πρόοδο τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα , το θετικό αποτέλεσμα (νίκη κατ προτιμήσει)  θα είναι βάλσαμο για την πορεία τους στο πρωτάθλημα. Οι Θιακοί έχουν να γευτούν την χαρά της νίκης σχεδόν έναν ολόκληρο  γύρο, με αποτέλεσμα να έχουν καρφωθεί στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πινάκα .  
Προγνώστηκα : Τα Ομαλα είναι πιο κοντά στην νίκη αλλά εμείς θα ρισκάρουμε (Χ2).
Διαιτητές :  Γασπαρατος Γ., Βασιλοπουλος Δ., Αβαζαρος Χ.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Α.Ο.ΣΑΜΗΣ  -  Π.Α.Ο.ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

Αμέσως μετά το τέλος του πρωινού αγώνα 12:00 στο ίδιο γήπεδο ,η ΣΑΜΗ θα φιλοξενήσει τον ΟΔΥΣΣΕΑ ΙΘΑΚΗΣ . Για τους Σαμηκους ο αγώνας θεωρητικά εύκολος, αλλά θα πρέπει να δείξουν την πρέπουσα προσοχή για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων. Στο τελευταίο ματς τους έχασαν από τον «Παγκε» δύσκολα και όπως καταλαβαίνετε το τρίποντο είναι κάτι παραπάνω από επιτακτικό για την ομάδα του Βουκελατου, αν θέλει να τερματίσει ψηλά στην βαθμολογία . Ο Οδυσσέας στο τελευταίο παιχνίδι έδηξε ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που των είχαμε συνηθίσει ,ισοπαλία με την Πρόοδο , κόντραρε τα Διλινατα αρκετά, και έπαιξε σχετικά ωραίο ποδόσφαιρο δείχνοντας ότι ανεβαίνει  αγωνιστικά .
Προγνώστηκα : Νίκη της Σάμης λογικά(1)
Διαιτητές : Μολφετας Π., Κωστοπουλος Σ., Μουζακιτης Β.
Pregame 13ης Αγωνιστικής Β’Κατηγορίας
ΣΑΒΒΑΤΟ 16/02/2013
ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ  -  ΠΡΟΝΝΟΙ

 Το Σάββατο στα  Μακτυωτικα  15:00 ο Πυλαριακος υποδέχεται τους Προννους . Ο αγώνας είναι αρκετά σημαντικός για τους γηπεδούχους που αν κερδίσουν θα αυξήσουν της πιθανότητες τους για να είναι αυτή που κατακτήσουν την τέταρτη  προνομιούχα θέση μετά από πολλά χρόνια. Η νίκη για τους Πλαρυνους  είναι όπως καταλαβαίνετε επιβεβλημένη και θα την κυνηγήσουν. Νίκη σε αυτό τα ματς  ουσιαστικά θέλουν και οι Προννοι για να κυνηγήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για την δεύτερη θέση . Ο  αγώνας θα είναι αρκετά δυνατός και με μεγάλο ενδιαφέρον. 
Προγνώστηκα :  κίνητρο έχει  ουσιαστικά μόνο ο Πυλαριακος και θα ποντάρουμε (1)    
Διαιτητές : Βουτσινας Ν., Κομητοπουλος Π., Αβαζαρος Χ.
ΚΥΡΙΑΚΗ 17/02/2013

ΗΡΑΚΛΗΣ   -  ΑΝΩΓΗ
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το μεσημέρι 15:00 στα Τζαννατα μεταξύ του Ηρακλή και της Ανωγης.  Ο Ηρακλής τις τελευταίες  αγωνιστικές είναι αρκετά ανεβασμένος αγωνιστικά  (3 νίκες στα 4 τελευταία ματς ), και θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις. Η Ανωγη από την άλλη «Καίγονται» για τους βαθμούς της νίκης. Νίκη και μόνο νίκη λοιπών στο μυαλό των ανθρώπων της ΑΓΩΓΗΣ    που θα της εξασφαλίσουν την συμμετοχή της στα πλέει οφ και την ευκαιρία να διεκδικήσουν την επάνοδο τους μετά από πολλά χρόνια στην μεγάλη κατηγορία .
Προγνώστηκα :  δύσκολα εύκολα βλέπουμε  Ανωγη (2)    
Διαιτητές : Ματιατος Δ., Κωστοπουλος Σ., Κομητοπουλος Π.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΕΡΥΣΣΟΣ   -  ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
Η αυλαία τις αγωνιστικής πέφτει το μεσημέρι 15:00 της Κυριακής στα Μακτυωτικα. Η Ερυσσος που αποχαιρέτα την κατηγορία θα υποδεχτεί τον Παπυργιακο. Ο αγώνας δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρων . Ο  Παπυργιακος είναι σαφώς καλύτερη ομάδα και δεν θα δυσκολευτεί να κερδίσει τον αγώνα .
 Προγνώστηκα : Άνετη νίκη του Παπυργιακου (2)
Διαιτητές : Βασιλοπουλος Δ., Καλαφατης Δ., Μουζακιτης Β.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.