ΜΕ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13:30 Ο Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ



 
                   Η Κεφαλλονιά υποδέχεται τη μεγάλη και ιστορική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης , η οποία βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1, με Προπονητή τον πατριώτη μας κ. Τεό Λουράντο και με ικανότατους παίκτες που αρκετοί εξ' αυτών εκπροσωπούν την Ελλάδα σε διεθνείς διοργανώσεις μέσω της Εθνικής μας Ομάδας.

          Ο αγώνας θα είναι δύσκολος , αναμένεται ένα ωραίο παιχνίδι και η ηθική υποστήριξη που πραγματικά χρειάζεται αυτή τη στιγμή η δική μας ομάδα είστε εσείς: οι φιλάθλοι μας! Φέρτε τους φίλους σας κοντά μας.  
 Όλοι μαζί, άλλη μια φορά, όπως με τη Χίο, ελάτε να χειροκροτήσετε και τις δύο ομάδες.  Ελάτε να θαυμάσει η Ελλάδα άλλη μια φορά ότι η υδατοσφαίριση  έχει γίνει πια αρεστό άθλημα στον τόπο μας  και ότι η έδρα μας είναι σοβαρή και επικίνδυνη.
          Ελπίζω, η εμπειρία των παικτών μας , η δική σας παρουσία και η βοήθεια του Θεού να φέρουν το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα.
          Σας περιμένουμε λοιπόν, την Κυριακή , 17 Φεβρουαρίου 2013, και ώρα 13:30μ.μ. στο Κολυμβητήριο μας.

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.