Πολλές εκπλήξεις και όμορφη ατμόσφαιρα στην κοπή της πίτας του Α.Ο. Φωκάτων!

Σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε πολύς κόσμος, ο Α.Ο. Φωκάτων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του με την ευχή όλα να του έρθουν... δεξιά το 2013.

Η εκδήλωση έγινε στο πολιτιστικό κέντρο Κουρκουμελάτων και όπως πάντα ο αεικίνητος πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Φωκάς είχε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις, για τους παίκτες, τα μέλη του συλλόγου και τον κόσμο που είχε γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα.
Εν αρχή χόρεψε το χορευτικό τμήμα του συλλόγου, εν συνεχεία η Ειρήνη Φωκά, κόρη του προέδρου, έπαιξε στο πιάνο χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ έγινε και βράβευση του προπονητή της ομάδας Μιχάλη Αθηναίο, από τον πρόεδρο Νίκο Φωκά αρχηγό της ομάδας των Φωκάτων Σταμένη, οι οποίοι του χάρισαν μία εικόνα του Αρχάγγελου Μιχαήλ.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο επικεφαλής του συνδυασμού Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, το μέλος του επιμελητηρίου κ. Νίκος Μενάγιας και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σπύρος Σαμούρης
Και του χρόνου
πηγη: www.inkefalonia.g Κείμενο – Φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.