ΉΤΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΜΑΣ.



 «Σαρωτική» ήταν η μικτή παίδων της Ηλείας, που συνέτριψε με 9-0 την ομάδα της Κεφαλονιάς/Ιθάκης, στο γήπεδο της Μυρτιάς.
Ο αγώνας όπως είναι λογικό, δεν χωρά κάποιας κριτικής, αφού η ομάδα της Ηλείας ήταν
καταφανέστατα ανώτερη από τον αντίπαλο της και θα μπορούσε να είχε «εκτοξεύσει» το σκορ σε … εξωπραγματικά επίπεδα.
Το σκορ άνοιξε στο 13’ ο Νικολακόπουλος με σουτ και αφού πρώτα η μπάλα είχε χτυπήσει στο δοκάρι, μετά από προσπάθεια του Καραβατά, ενώ στο 35’ είχαμε το 2-0 με αυτογκόλ του Κοκόση, μετά από προσπάθεια του Μπινιώρη και του Καραβατά, που «έκρυψαν» την μπάλα στην περιοχή των φιλοξενούμενων.
Το ημίχρονο τελείωσε με 4-0, υπέρ της Ηλείας, χάρις στα γκολ του Λούρμπα, με όμορφα πλασέ στο 37’ και στο 38’.
Στην επανάληψη η μικτή της Ηλείας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, και αφού έκανε το 5-0 στο 52’ με πέναλτι του Γκίτση (το κέρδισε ο Στρίγγας), στα τελευταία 13 λεπτά πέτυχε άλλα τέσσερα γκολ, με τον Καραβατά στο 67’ (με προσωπική ενέργεια και έξυπνο πλασέ), τον Γκίτση στο 72’ (με δυνατή εκτελέσει φάουλ), τον Καραβατά στο 74’ (με δυνατό σουτ) και τον Γεωργακόπουλο στο 79’ (με δυνατό σουτ).
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Πλεμενόπουλου, Τσαούση, Τσουκάλη από την Μεσσηνία.
Οι συνθέσεις
ΗΛΕΙΑ : Λαδάς, Γιαννακόπουλος (40’ Ζωγόπουλος), Σάμαρης, Αργυρόπουλος (40’ Στρίγγας), Γκίτσης, Σοφιανόπουλος, Λούρμπας, Μπινιώρης (40’ Γεωργακόπουλος), Νικολακόπουλος, Καραβατάς, Κουμανιώτης
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ/ΙΘΑΚΗ : Πετεινάτος, Νεόφυτος, Στρακάτος, Κοκόσης, Μεγαδούκας, Κουγιανός, Γρηγοράτος (49’ Γασπαράτος), Βαγγελάτος, Βαλέντης, Καλλιβωκάς, Αθηναίος

Νίκη 2-1 για τους νέους
Τη νίκη πήραν στον αγώνα τους και οι νέοι με 2-1, σ’ ένα ματς που έγινε στο Ενωσιακό της Σπιάντζας.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6’, όταν οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Βουκελάτο, που με πλασέ νίκησε τον Λούτο (0-1), για να έρθει η ισοφάριση στο 39’ με σουτ του Μπακάλη (1-1).
Ο ίδιος παίκτης στο 45’ έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ, για να δώσει πιο γρήγορα το προβάδισμα στη ΕΠΣΗ
Το τελικό 2-1 ήρθε στο 50’ με τον Μονόλιθο, που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Οι παίκτες της Ηλείας στην εξέλιξη του αγώνα έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ, με κυριότερες αυτές του 55’, όπου ο Λεωνιδόπουλος σούταρε δυνατά για να αποκρούσει στο «Γ» της εστίας του ο Παυλάτος, ενώ στο 60’ ο Λευκαδίτης με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 64’ ο Μονόλιθος είδε τον Παυλάτο να αποκρούει εντυπωσιακά την προσπάθεια του και να κρατά το σκορ στο τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις
ΗΛΕΙΑ: Λούτος, Κατηφόρης, Μηλιαράκης, Μουσχούλιας (30’ Μπακόπουλος), Χαραλάμπους (25΄Μάρκου), Γεωργιου, Λευκαδίτης, Κακολύρης, Μπακάλης (74’ Μαργαρώνης), Λεωνιδόπουλος, Μονόλιθος.
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ/ΙΘΑΚΗ: Παυλάτος, Κορμαλής (72’ Παπαδημητρίου), Σπανός, Αμπτου Αλ Γκαζάρ, Γιαννάτος, Μπελτσιώμας, Τσάκος, Φιοράτος (72’ Χριστάτος), Βουκελάτος, Κομητάς, Καλλιβωκάς.
Σαρωτικές οι Μικτές της ΕΠΣ Αχαΐας
Την πρώτη τους φετινή νίκη σημείωσαν οι Μικτές ομάδες Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Αχαΐας, που συνέτριψαν 9-0 και 5-2, τα αντίστοιχα συγκροτήματα της Ζακύνθου.

9-0 οι Παίδες!!!!!
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Θεοδόση Θεοδωρόπουλο, που σημείωσε 4 γκολ (11΄, 22΄, 49΄, 60΄), οι Παίδες της ΕΠΣΑ είχαν εύκολο έργο απέναντι στους Ζακυνθινούς (9-0) στο «Ανδρέας Κάνιστρας». Σκόραραν Ακόμα οι Μούζος 30΄, Σταυρόπουλος 34΄, Ρούντος 45΄, 68΄ και Ταγαράς 62΄. Διαιτήτευσε ο Μερκούρης (Κορινθίας).

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣΑ: Μήλας, Βασιλόπουλος, Μαρκόπουλος, Νικολακόπουλος (31΄ Ρούντος), Χριστόπουλος, Λεγάτος, Ταγαράς, Καψάλης, Θεοδωρόπουλος, Μούζος (50΄ Σουρανής), Σταυρόπουλος (53΄ Σουβαλιώτης).
Σεφτέ στις νίκες και οι Νέοι ΕΠΣΑ.

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Νέοι της ΕΠΣΑ, που επιβλήθηκαν 5-2 της Ζακύνθου, έχοντας «καθαρίσει» το ματς στο πρώτο 20λεπτο. Τα γκολ των γηπεδούχων, που έκαναν σεφτέ στις νίκες, σημείωσαν οι Μαυρίας (αυτογκόλ) στο 8΄, Κουνάβης 17΄, Παναγιωτόπουλος 20΄, Μασούρας, 44΄, 89΄, ενώ για τους ηττημένους σκόραραν οι Πλέσσας 45΄, Πέττας 76΄. Διαιτήτευσε ο Ρίτσι (Κορινθίας).

ΝΕΟΙ ΕΠΣΑ: Καλέτζης, Μπούρσαλης, Δημόπουλος (60΄ Πανίτσας), Κουραχάνης, Σουρανής, Τρίγκας, Αντζουλάς (32΄ Παντελής), Χαλαζωνίτης, Μασούρας, Παναγιωτόπουλος, Κουνάβης (46΄ Κασιώνης).


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΑΙΔΕΣ
ΕΠΣ Ηλείας                           10 (13-2)
ΕΠΣ Αιτ/νίας                           7 (9-3)
ΕΠΣ Αχαΐας                             3 (9-2)
ΕΠΣ Ζακύνθου                       0 (0-10)
ΕΠΣ Κεφαλονιάς/Ιθάκης         0 (1-15)
ΝΕΟΙ
ΕΠΣ Αιτ/νίας                         9 (12-4)
ΕΠΣ Ηλείας                           6 (7-7)
ΕΠΣ Αχαΐας                          3 (9-8)
ΕΠΣ Ζακύνθου                    3 (5-5)
ΕΠΣ Κεφαλονιάς/Ιθάκης       0 (1-8)
 
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.