A1 πόλο Ανδρών: Mε Ν.Ο.Πατρων ο Ν.Ο.Α: Ξεχωρίζει το «αιώνιο» ντέρμπι




Παιχνίδια ιδιαίτερου ενδιαφέροντος περιλαμβάνει η όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών που θα διεξαχθεί σε τέσσερις συνολικά δόσεις.


Μία αγωνιστική που θα ξεκινήσει αύριο Σάββατο (12/1) και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Πέμπτη (17/1).
Ο ουραγός ΝΟ Πατρών θα παίξει κόντρα στο Ν.Ο. Αργοστολιου  το Σάββατο στις 18:00  στο κολυμβητήριο του Γέρακα. Με την ομάδα της ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ να είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη.
Όλα τα παιχνίδια της επανέναρξης του πρωταθλήματος έχουν τη δική τους αγωνία και σασπένς, αλλά οι αναμετρήσεις που πραγματικά ξεχωρίζουν θα πραγματοποιηθούν στη Χίο και το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.
Στο νησί της μαστίχας η ομώνυμη ομάδα, ο ΝΟΧ, φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ, σε ένα ματς που θα κοντραριστούν ο τρίτος με τον τέταρτο του βαθμολογικού πίνακα.
Οι γηπεδούχοι έχουν το πλεονέκτημα της έδρας, ωστόσο φέτος οι Θεσσαλονικείς έχουν αποδείξει ότι μπορούν να τα καταφέρουν και εκτός έδρας.
Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής που ξεχωρίζει, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, σε έναν αγώνα που πάντα θα έχει ιδιαιτερότητες.
Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν την παράδοση με το μέρος τους, αλλά οι παίκτες του Φάνη Κουντουδιού θέλουν ξεκινήσουν πολύ δυνατά το 2013 και να αφήσουν τα προβλήματα του παρελθόντος πίσω τους.
Από εκεί και πέρα, ο ΝΟ Βουλιαγμένης θα αντιμετωπίσει την Ηλιούπολη στον Λαιμό και αναμένεται να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα από την Έγκερ για το Champions League.
Τέλος, ο ΝΑΟ Κέκρυρας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο νησί των Φαιάκων με αντίπαλο το Παλαιό Φάληρο, ενώ στο παιχνίδι που θα κλείσει την αυλαία της αγωνιστικής ο ΝΟ Χανίων θα επιδιώξει να αποκομίσει βαθμολογικά οφέλη κόντρα στον Πανιώνιο στην ουδέτερη έδρα της Ηλιούπολης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών είναι το εξής:
Σάββατο (12/1)
18:00 ΝΟ Χίου-ΠΑΟΚ (κολ. Ιωνικό) (Σπανούδης-Πολυχρονόπουλος)
18:30 ΝΟ Πατρών-ΝΟ Αργοστολίου (κολ. Γέρακα) (Δαμιανάκης-Κωνσταντινίδης)
19:00 ΝΟ Βουλιαγμένης-ΓΣ Ηλιούπολης (κολ. Λαιμού) (Αχλαδιώτης-Κατσώνης)
Κυριακή (13/1)
18:00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (κολ. ΟΑΚΑ) (Σκαλοχωρίτης-Μπιράκης)
Τετάρτη (16/1)
16:00 ΝΑΟ Κέρκυρας-Παλαιό Φάληρο (κολ. Κέρκυρας) (Βασιλείου-Σπανούδης)
Πέμπτη (17/1)
21:15 ΝΟ Χανίων-Πανιώνιος (κολ. Ηλιούπολης) (Δαμιανάκης-Κωνσταντινίδης)
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.