ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ 2013 ΜΕ ΝΙΚΗ - ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΑΟΚΙ



Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη  δυσκολία ο ΑΟΚΙ επικράτησε με 4-0 του Ηρακλή  στο ΔΑΚ Αργοστολίου για την 3η φάση του κυπέλλου  και ουσιαστικά «κλείδωσε» την υπόθεση πρόκρισή στην επόμενη ημιτελική φάση της διοργάνωσης μια και ο επαναληπτικός θα έχει χαρακτήρα τυπικής
διαδικασίας .
 Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, η ομάδα του Γιώργου Τογια ήταν το... αφεντικό, δεν δυσκολεύτηκε να επιβάλει το ρυθμό της και κατάφερε να «βρει» από δυο  γκολ σε κάθε ημίχρονο. Οι παίκτες του ΑΟΚΙ  πίεζαν τους φιλοξενούμενους  από το ξεκίνημα και στο 20ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με κοντινό  πλάσε του Κανάκη υστέρα από σύγχυση στα καρέ του Ηρακλή (1-0) .Το 2-0 έγινε στο 34', όταν σε εκτέλεση κόρνερ η μπάλα πέρασε τερματοφύλακα και αμυντικούς, έφτασε στον Μαρκαντωνάτο που καραδοκούσε στο δεύτερο δοκάρι και αυτός δεν είχε πρόβλημα να την σπρώξει στα δίχτυα.
Το 3-0 έγινε στο 66' με κοντινό πλάσε  του Χαλιώτη , που αξιοποίησε την σέντρα από αριστερά  του συμπαίκτη του. Το σκορ έκλεισε στο 76' ο νεαρός Μπαλτσώνιας με ωραίο πλάσε διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.
ΑΟΚΙ:(Γ. Τόγιας), Αγκούσι, Κλειτογιάννης, Ζαμπαύτης (46' Γεωργόπουλος Α.), Παπαναστασάτος, Κανάκης (46' Μπελτσώνιας), Μπαζάρογλου, Πολλάτος Δημ., Μολφέτας, Χαλιώτης, Μαρκαντωνάτος (46' Τανουσάι).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ Γ. Γαβριελάτος), Κολυβάς, Στ. Μανέντης, Μεταξάς,. Σπαθής Α, Καμπίτσης Γ., Καμπίτσης Δ., Διαμαντάτος, Ρασσιάς Σπ., Σπαθής Δ., Κορισιάνος (68' Μηλιαρέσης), Βανδώρος (54' Μαράτος).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.