Ισοπαλία με έναν... νικητή στα Τζαννατα!!!



Από ένα ημίχρονο, από ένα γκολ ,  και από ένα βαθμό μοιράστηκαν στα Τζαννατα ΗΡΑΚΛΗΣ και ΦΩΚΑΤΑ , στο εξ' αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β` κατηγορίας ΕΠΣΚΙ  .

Σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο, το παιχνίδι πήγε γρήγορα στη δύναμη, ιδίως από την πλευρά του Ηρακλή  , ο  οποίος  μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε πως ήθελε τα ηνία και τους βαθμούς του παιχνιδιού.
 Από την άλλη τα Φωκατα αιφνιδιάστηκαν  στο πρώτο τέταρτο και ισορρόπησε το παιχνίδι μετά το 20' και στην συνέχεια ισορρόπησαν  το ματς  πέτυχαν ένα τέρμα με τον Σταμενη στα 60`  (προηγήθηκε) στο δεύτερο μέρος  και  μέχρι και τη λήξη του παιχνιδιού έχασε κλασικές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη.
 Ο Ηρακλής  απείλησε μόνο με στημένες φάσεις, κλείστηκε στα καρέ του , προσπάθησε με αντεπιθέσεις να πετύχει ένα γκολ ,που τελικά το κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Δημ. Καμπίτση στο 75`  (την ισοφάριση ) , και κάπως  έτσι επήλθε η ισοπαλία που ευνοεί την ομάδα του Πόρου στην προσπάθεια της για να σωθεί, ενώ για τα Φωκατα θεωρείτε αποτυχία   .
Ηρακλής:(Γ. Γαβριελάτος), Κορκός, Μαράτος, Ρασσιάς Γεώργ., Μεταξάς, Σπαθής Αν., Καμπίτσης Σπ., Καμπίτσης Δημ., Μανέντης Αλ., Καμπίτσης Γερ.(73΄Σπαθής Διον.), Μανέντης Στ., Διαμαντάτος.
Φωκάτα:(Μ. Αθηναίος), Γαβριελάτος, Αυγουστάτος, Ρικάι Ελ.(70΄Σέρρας Π.), Χασαναλιάι, Πολυδωράτος, Σαρλάνης, Σταμένης, Κόμητας, Βανδώρος, Γαλιατσάτος, Αλεξάτος.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.