Εύκολη νίκη για τα ΟΜΑΛΑ




Μια εύκολη νίκη πανηγύρισαν τα  Ομαλα επί του  Οδυσσέα  στο  Δακ Αργοστολίου  με 5-0. Οι γηπεδούχοι νίκησαν κατά κράτος τους Θιακους  που φανήκαν αρκετά  ταλαιπωρημένη  και με αρκετές απουσίες . Οι γηπεδούχοι παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου πέτυχαν τα τέσσερα από τα πέντε
τέρματα.  Με αυτή την  νίκη η ομάδα των Ομαλων πήρε βαθμολογική ανάσα που την χρειάζεται για να ξεκολλήσει από της τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πινάκα . Για τους Θιακους τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν , υπάρχει δικαιολογία για την κατάρρευση της ομάδας μετά το 50` και είναι τα τρία ματς που έδωσε μέσα σε 7 μέρες, και φυσικά η απουσίες , αλλά  αν θέλει να παραμονή στην κατηγορία θα πρέπει να βελτιώσει αρκετά τον τρόπο παιχνιδιού της και να μπορέσει της λίγες  ευκαιρίες να της μετατρέπει σε τέρματα .  
Τα τέρματα για τα Ομαλα :  Στο 23' Καλογηράτος με πλασέ από κοντά (1-0) ,στο 52`  Γεωργόπουλο με πλασέ από κοντά(2-0) ,  Στο 56' Καλογηράτος  θα κάνει με προβολή το (3-0) ,  Στο 74' ο Μετάϊ  με σουτ από πλάγια δεξ.  (4-0) . Στο +90  ο Γκαζάρ. θα κλείση το σκορ.
Ομαλά:(Δ. Λιονάτος), Αρτούρ, Τζάκης, Διον. Γκαζάρ, Μηλιαρέσης (60' λ.τ. Μινέτος), Τσακαρισιάνος Χρ., Καπετάνιος Διον. (72' Φραγκιάς Βασ.), Μετάϊ, Μπελτσώνιας, Καλογηράτος (67' Βαλλιανάτος), Γεωργόπουλος, Γκαζάρ Κων.
Οδυσσέας:(Κ. Κουτσουβέλης), Κουτσουβέλης Ζησ., Φατούρος, Τριτσαρόλης, Μαλιακρίδας, Σκούρας, Μορφέσης, Lila R., Βασιλόπουλος, Κουτσουβέλης Π., Μαρούδας, Κουτσουβέλης Ι..
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.