Δίκαιη νίκη για Ν.Ο. Αργοστολιου,

Μεγάλη νίκη σημείωσε ο ΝΟ Αργοστολίου επικρατώντας του ΝΟ Χανίων με 9-6 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης με τα Χανιά να είναι θεωρητικά γηπεδούχα. Πέμπτη συνεχόμενη
ήττα για τους Κρητικούς σε έξι παιχνίδια με την αβεβαιότητα να εξακολουθεί να περιτριγυρίζει το σύλλογο.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το ματς στα πρώτα λεπτά δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό με τις δύο ομάδες να προτιμούν να προφυλάξουν τα νώτα τους, παρά να αγωνιστούν επιθετικά. Η πρώτη περίοδος έληξε 2-2 με το παιχνίδι να είναιι ισορροπημένο.
Το δεύτερο οκτάλεπτο είχε παρόμοια εικόνα με το πρώτο. Άλλωστε αυτό το μαρτυρά και το μόλις ένα γκολ που σημειώθηκε –από το Αργοστόλι-  καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου. Οι παίκτες των δύο ομάδων δυσκολεύονταν αρκετά να βρουν το δρόμο προς τα δίκτυα με τις άμυνες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Έτσι φτάσαμε στα μισά του αγώνα με τον ΝΟ Αργοστολίου να προηγείται με 2-3.
Τα λόγια του Θοδωρή Ανδρεάκου στην ανάπαυλα φαίνεται πως έπιασαν τόπο, μιας και οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν πιο αποφασισμένοι στο δεύτερο μέρος και πραγματοποιώντας ένα ξέσπασμα στα μισά της τρίτης περιόδου, βρέθηκαν να προηγούνται μέχρι και με τρία γκολ (2-5). Το πέμπτο γκολ μάλιστα πανηγυρίστηκε ιδιαίτερα έντονα τόσο από τον σκόρερ Δεδούση, όσο και από τον πάγκο της ομάδας. Δύο γρήγορα γκολ όμως των Κρητικών έδωσαν εκ νέου ενδιαφέρον στο παιχνίδι με την τρίτη περίοδο να λήγει 4-5 υπέρ του Αργοστολίου.
Η πολυπόθητη ανατροπή που κυνηγούσε η ομάδα των Χανίων πραγματοποιήθηκε τελικά στην αρχή της 4ης περιόδου με τον Αντώνη Βλοντάκη, με πολύ όμορφο σουτ, να φέρνει το ματς στα ίσα (5-5) και το παιχνίδι να ξεκινά και πάλι από την αρχή. Κάπου εκεί η Κρητική ομάδα, παρ’ ότι είχε το μομέντουμ της αναμέτρησης υπέρ της, φάνηκε να ξεμένει από δυνάμεις, κάτι που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το Αργοστόλι.
Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν τρία συνεχόμενα γκολ τα οποία έφεραν το σκορ στο 8-5 και έκριναν στην ουσία το τελικό αποτέλεσμα. Στα εναπομείναντα λεπτά, κάθε μία ομάδα σημείωσε από ένα γκολ και με αυτό τον τρόπο διαμορφώθηκε το τελικό 6-9.
Δίκαιη νίκη για το Αργοστόλι, μιας και η φιλοξενούμενοι είχαν καλύτερη εικόνα στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Όσον αφορά τον ΝΟΧ, αποδείχθηκε σε ακόμα ένα ματς πως παρά το ταλέντο που υπάρχει στο ρόστερ, η έλλειψη ενός χώρου στον οποίο θα πραγματοποιεί τις προπονήσεις του ο σύλλογος λειτουργεί ως ανασταλτικός παράγοντας που δεν επιτρέπει στην ομάδα να αποδώσει όπως πραγματικά θα μπορούσε.
Η ταυτότητα του ματς
ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 6-9
Τα 8λεπτα:
 2-2, 0-1, 2-2, 2-4
Τα γκολ του αγώνα
ΝΟ Χανίων: Χαριτάκης 3, Βλοντάκης 2, Μαζοκοπάκης 1
ΝΟ Αργοστολίου: Δουδέσης Ε. 4, Στελλάτος 1, Σαλάχας 2, Χαραλαμπόπουλος 1, Ρατσούνιτσα 1


Διαιτητές: Μπουδραμής, Μπιράκης
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.