ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΓΙΑΚΟΥ



 9ης Αγωνιστικής Α’ Κατηγορίας

Τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου θα έχουμε αύτο το Σαββατοκύριακο, με πάρα πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια. Τα παιχνίδια τα οποία ξαχωρίζουν απ΄το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής είναι τα δύο Κυριακάτικα παιχνίδια της Εικοσιμίας με τον Παλληξουριακό και της Σάμης με τον Α.Ο.Κ.Ι.. Για την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πάει ο Παγκεφαλληνιακός με αντίπαλο τον Οδυσσέα, σε ανοδική πορεία τα Διλινάτα που αντιμετωπίζουν την Προόδο, ενώ η Α.Ε.Κ. πιθανότατα θα πάρει τη νίκη κόντρα στα Ομαλά. 
7ης Αγωνιστικής Β’ Κατηγορίας



Πέφτει η  αυλαία του πρώτου γύρου αυτό το Σαββατοκύριακο για την Β` κατηγορία. Το ματς που δεσπόζει είναι αυτό ανάμεσα στον Πυλαριακο και τον Παπυργιακο,  «ντέρμπι μιας άλλης εποχής ». Στα αλλά ματς τα Φωκατα φιλοξενούνται από τον Ηρακλή , και η Ανωγη υποδέχεται τους πρωτοπόρους  Προννους  .    
 



Σήμερα, λίγα 24ωρα πριν τις κρίσιμες… μάχες του Σαββατοκύριακου το kefalonia sports news  σας βάζει  στο … αγωνιστικό κλίμα των 10 μονομάχων.
Πάμε όμως να δούμε το πρόγραμμα αναλυτικά:



                                                 ΣΑΒΒΑΤΟ 22/12/12

               ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
Το παιχνίδι το οποίο θα ανοίξει την αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου είναι αυτό που θα διεξαχθεί το Σαββάτο, στις 10:30 στο ΔΑΚ Αργοστολίου όπου ο Παγκεφαλληνιακός θα αντιμετωπίσει τον Οδυσσέα. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα και η εικόνα τους δεν έχει καμιά σχέση με την περσινή, αλλά τις τελευταίες δύο αγωνιστικές η εικόνα τους είναι σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια που έδωσαν την φετινή χρονιά. Σίγουρα θα πάνε να πάρουν το τρίποντο για να είναι πιο άνετη στη συνέχεια. Από την άλλη ο Οδυσσέας έρχεται από ήττα από τα  Ομαλά και το έργο του για παραμονή στην κατηγορία αρχίζει και δυσκολεύει, αλλά θα πάει για ότι καλύτερο στο Αργοστόλι και θα προσπαθήσει, όπως προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι τη φετινή χρονιά.
Διαιτητής του αγώνα ο Δ.Βασιλόπουλος με βοηθούς τους Γ.Γασπαράτο και Π.Κομητόπουλο.
Προγνωστικά: Πιστεύουμε ότι το φαβορί του αγώνα είναι η ομάδα του Παγκεφαλληνιακού.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                          Α.Ο.ΔΙΛΙΝΑΤΑ-ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ


Με το παιχνίδι των Διλινάτων με την Προόδο θα συνεχίστεί το πρόγραμμα της Α’ Κατηγορίας, το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββάτο στις 12:30 στο ΔΑΚ Αργοστολίου. Οι γηπεδούχοι τον τελευταίο καιρό έχουν βελτιώσει σαφέστατα την αγωνιστική τους εικόνα και φαίνεται πως και φέτος μπορούν να πρωταγωνιστήσουν ενώ έρχονται από νίκη με 1-0 κόντρα στο Παλληξουριακό. Οι φιλοξενούμενοι ομάδα της Προόδου έρχεται από ήττα στην Ιθάκη με σκορ 0-2 από τον Α.Ο.Κ.Ι., μια ήττα που πέρασε σε δεύτερη μοίρα καθώς το παιχνίδι στιγματίστηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Τσιντήλα, όμως παραμένουν μια δυνατή ομάδα ικανή για όλα.
Διαιτητής του αγώνα ο Γ.Γασπαράτος με βοηθούς τους Π.Κομητόπουλο και Δ.Βασιλόπουλο.
Προγνωστικά:  Το φαβορί του αγώνα είναι η ομάδα των Διλινάτων, όμως και η Προόδος μπορεί να κάνει τη ζημιά.
 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                     Α.Ε.Κ.-Α.Σ.ΟΜΑΛΑ
Το τελευταίο παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι αυτό που θα διεξαχθεί στις 15:00 στο ΔΑΚ Αργοστολίου όπου η πρωτοπόρος και πρωταθλήτρια χειμώνα ομάδα της Α.Ε.Κ. θα αντιμετωπίσει τα Ομαλά που πήραν την πρώτη τους νίκη την πρηγούμενη αγωνιστική. Η ομάδα της Α.Ε.Κ. έρχεται από δύσκολη νίκη κόντρα στη Σάμη με σκορ 2-1 και θα προσπαθήσει να πάρει ακόμη μια νίκη ώστε να πιστοποιήσει την υπεροχή της,αφού θα έχουν ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο με ελάχιστες απώλειες. Από την άλλη τα Ομαλά δείχνουν αγωνιστική βελτίωση, πήραν την πρώτη τους νίκη με σκορ 5-0 κόντρα στον Οδυσσέα και θα προσπαθήσουν για ότι το καλύτερο έχοντας απέναντι τους την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.
Διαιτητής του αγώνα ο Π.Μολφέτας με βοηθούς τους Αγγ.Βουτσινά και Αλ.Σπυράτο.
Προγνωστικά: Πιθανό αποτέλεσμα σε αυτό τον αγώνα θεωρούμε ότι είναι νίκη της Α.Ε.Κ..

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/12/12

                  Α.Ο.ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ-Α.Ο.ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ


Συνέχεια της αγωνιστικής την Κυριακή στις Κεραμειές στις 15:00 με το καλύτερο παιχνίδι του προγράμματος, όπου η ομάδα της Εικοσιμίας θα φιλοξενήσει την ομάδα του Παλληξουριακού. Οι γηπεδούχοι έρχονται από νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στον Παγκεφαλληνιακό και συνεχίζουν την προέλασή τους στη φετινή Α’ Κατηγορία και το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουν να πάρουν το τρίποντο για να κλείσουν τον πρώτο γύρο με μόνο μία ήττα και αυτή από την Α.Ε.Κ.. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έρχονται από ήττα με το ίδιο σκορ (1-0) από την ομάδα των Διλινάτων και παρουσιάζουν κάποια αγωνιστική καθίζηση, αλλά και αυτοί με την σειρά τους θα προσπαθήσουν να πάρουν το τρίποντο για να κλείσει καλά η χρονιά.
Διαιτητής του αγώνα ο Π.Κομητόπουλος με βοηθούς τους Αγγ.Βουτσινά και Χρ.Αβάζαρο.
Προγνωστικά: Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται, οπότε δεν χωράνε προγνωστικά.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                      Α.Ο.ΣΑΜΗΣ-Α.Ο.Κ.Ι.


Το παιχνίδι το οποίο θα κλείσει το πρώτο γύρο θα είναι αυτό που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 15:00 στο ΔΑΚ Αργοστολίου όπου η ομάδα της Σάμης θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Α.Ο.Κ.Ι.. Οι τυπικά γηπεδούχοι μπορεί να έρχονται από ήττα κόντρα στην Α.Ε.Κ. με σκορ 1-2 αλλά είναι νικητές με την εμφάνιση που έκαναν και δείχνουν ότι είναι ομάδα για τα πιο ψηλά. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έρχονται από νίκη μέσα στην Ιθάκη με 0-2 κόντρα στην Προόδο αν και πάλι έπαιζαν με 10 παίχτες δείχνοντας στοιχεία μεγάλης ομάδας που παρά το πρόβλημα το δέκα παιχτών μπορούν και παίρνουν τα τρίποντα που χρειάζονται για να πρωταγωνιστήσουν και φέτος.
Διαιτητής του αγώνα ο Π.Μολφέτας με βοηθούς τους Θ.Λυμπερόπουλο και Δ.Βασιλόπουλο.



                                                 ΣΑΒΒΑΤΟ 22/12/12


Α.Ο.ΗΡΑΚΛΗΣ – Α.Ο.ΦΩΚΑΤΑ


Με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή  και τα Φωκατα  ανοίγει το Σάββατο  (22/12) στα Τζαννατα 15:00  η αυλαία της 7ης αγωνιστικής . Οι γηπεδούχοι ψάχνουν τη  πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα,  αν και είναι αρκετά δύσκολο, η ομάδα που θα αντιμετωπίσουν είναι μια εκ των διεκδικητών του τίτλου, όμως ευελπιστούν να είναι  αυτή που θα χαμογελάσουν στο τέλος του αγώνα . Οι φιλοξενούμενοι από πλευράς τους  θέλοντας να συνεχίσει στο δρόμο που χάραξε με το ξεκίνημα της σεζόν,  δεν σκέφτονται τίποτα λιγότερο από το τρίποντο, που θα τους δόση την δυνατότητα να βρίσκονται κοντά στην διεκδίκηση της  πρώτης  θέσης. Τα Φωκατα είναι το φαβορί .  
ΚΥΡΙΑΚΗ 23/12/12

                                           Α.Ο.ΑΓΩΓΗΣ - Α.Ο.ΠΡΟΝΝΩΝ


Την Κυριακή  το μεσημέρι 13:00στο Δακ. Αργοστολίου  η Ανωγη  υποδέχεται τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος  Προνους . Η Ανωγη μετά την νίκη της επί του Ηρακλή την περασμένη αγωνιστική θέλει να συνέχιση και αυτή την αγωνιστική με νίκη, ο αντίπαλος δεν είναι της ίδιας δυναμικότητας, αλλά θα προσπάθησαν να κλέψουν ένα θετικό αποτέλεσμα από των μεγάλο τους αντίπαλο . Οι Προννοι έρχονται στο Αργοστόλι για να πάρουν άλλη μια νίκη κλείνοντας την χρόνια με έπαθλο των τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Θεωρούμε ότι οι Προννοι θα είναι εύκολα, δύσκολα ,θα πάρουν το τρίποντο. 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                                ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ  -  ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ


Η αγωνιστική θα κλείσει  στα Μακρυωτικα το μεσημέρι της Κυριακής 15:00 με ένα «ντέρμπι από τα παλιά» Πυλαριακος – Παπυργιακος . Οι γηπεδούχοι μετά την οδυνηρή ήττα από τους Προννους θέλουν να επανακτήσουν την χαμένη τους αυτοπεποίθηση και ο αγώνας με το Πυργί είναι μια καλή ευκαιρία για αυτό. Οι φιλοξενούμενοι  ευελπιστούν να «δραπετεύσουν» από τα «Μακρυωτικα »με το ροζ φύλλο αγώνα και να ξεπεράσουν, τον Πυλαριακο  που προπορεύεται στη βαθμολογία. Δύσκολο εγχείρημα αλλά όλα είναι δυνατά.  Τα προγνωστικά λένε (Χ).
 

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.