ΚΑΙ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...ΓΙΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ



Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, το οποίο διεξήχθη στο Δακ Αργοστολίου το πρωί του Σαββάτου  κάτω από χειμωνιάτικες συνθήκες με δυνατό αέρα και τσουχτερό κρύο, τα ΔΙΛΙΝΑΤΑ  νίκησε με 2-0 την  ΠΡΟΟΔΟ ΙΘΑΚΗΣ , πιστοποιώντας την καλή αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει τις τελευταίες αγωνίστηκες . 

Τα ΔΙΛΙΝΑΤΑ  έβγαλαν  την ποιότητα τους  στο αγωνιστικό χώρο κάτι που χρειάζονταν για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του αγώνα, και τα κατάφεραν περνώντας το «τρίποντο» που τους δίνει ηρεμία στην διακοπή για τις  γιορτές . Από την άλλη η Πρόοδο δεν μπόρεσε να ακολουθήσει   τον ρυθμό του αγώνα κύριος στο δεύτερο μέρος και φυσιολογικά έχασε το ματς .
Στο πρώτο μέρος δεν έγιναν πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες . Σπουδαιότερες ήταν   στο  23` σουτ του Τσιρου έξω από την περιοχή πέρασε άουτ. Στο 38`  κεφάλια του Χρ. Τζωρτζάτου  ύστερα από κόρνερ να περνά ελάχιστα άουτ. Και στο 44` πάλη ο Χρ. Τζωρτζάτος   ανάγκασε τον τερματοφύλακα της Προόδου να απόκρουση δύσκολα το απευθείας φάουλ του σε κόρνερ. Το ημίχρονο έκλεισε με ισοπαλία (0-0).
 Στο δεύτερο ημίχρονο  η Πρόοδος θα απειλήσει στο 53`   με το διαγώνιο σουτ του Δόριζα να περνά  άουτ. Μέσα σε ένα τρίλεπτο θα χαθούν όσες ευκαιρίες έκαναν και οι δυο ομάδες στο πρώτο μέρος .  Στο 54` τα Διλινατα θα χάσουν καλή ευκαιρία με τον Αναλυτη να μην μπορεί να σουτάρει σωστά με την μπάλα να καταλήγει άουτ. 
Την μεγαλύτερη ευκαιρία τις θα χάσει η Πρόοδος στο 55` όταν το δυνατό σουτ που επιχείρησε ο  Τσάμης  από την γραμμή της μεγάλης περιοχής κόντραρε στα πόδια του Σ. Τζωρτζατου αλλάζοντας πορεία, αλλά ο τερματοφύλακας τον Διλινατων  θα διώξει με εκπληκτικό τρόπο σε κόρνερ.   
Τα Διλινατα μετά από την ευκαιρία της Προόδου άρχισαν να ξυπνούν και με μπροστάρηδες  τους  Χ. Τζωρτζατο , και Γ. Φιοράτο κατάφεραν να προηγηθούν στο 63` , όταν το σουτ που επιχείρησε  ο Χ. Τζωρτζατο από πλάγια  δεξιά κόντραρε με την μπάλα να φτάνει στα πόδια του Γ. Φιορατου στο ύψος της μεγάλης περιοχής απέφυγε το μαρκάρισμα του αμυντικού και με ωραίο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα της Προόδου (1-0).  
 Στο 65` Τζωρτζατος και Φιορατος θα συνεργαστούν άψογα με τον δεύτερο να επιχειρεί διαγώνιο σουτ   αλλά αυτή την φορά να αποκρούει δύσκολα με τα πόδια ο Ραυτόπουλος. Στο 87` τα Διλινατα θα σφραγίσουν την νίκη τους με τέρμα του θα πετύχει ο  Διονύση Τζωρτζάτος με σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από ασιστ  του κορυφαίου του γηπέδου Χ. Τζωρτζατου (2-0).  
  



Διλινάτα:(Τ. Φωής), Αλιάϊ, Διον. Τζωρτζάτος, Θ. Αναλυτής, Λάσκαρης, Σπ. Τζωρτζάτος, Χαραλαμπόγλου, Μίρτο, Σκριβάνος (75' Δημ. Τζωρτζάτος), Γ. Αναλυτής, Χρ. Τζωρτζάτος, Φιοράτος.
Πρόοδος Ιθ.:(Ο. Κωστόπουλος), Ραυτόπουλος, Κωστόπουλος, Δόριζας (69' Χάνος), Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Βλασσόπουλος, Τσάμης, Βασιλάκης, Τσίρος, Πατσαλιάς (84' Μωραίτης)   
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.