Α1 Πόλο Ανδρών: Ολοκληρώνεται η 7η αγωνιστική



 Η 7η αγωνιστική της Α1 ανδρών συνεχίζεται σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή, προπαραμονή Χριστουγέννων, χωρίς το μεγάλο ντέρμπι αλλά με ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Λίγες ώρες μετά τα παιχνίδια που έδωσαν για διαφορετικές διοργανώσεις, Ολυμπιακός και ΝΑΟ Κέρκυρας αναμετρούνται στις επτά το απόγευμα στον Πειραιά σε ματς για την έβδομη στροφή του ελληνικού πρωταθλήματος με δεδομένη νικήτρια την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, λόγω μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας, που θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την κακή εμφάνιση με τη Γιουγκ και την ήττα για το Τσαμπιονς Λιγκ.
Από την άλλη οι νησιώτες "πετάνε" ψυχολογικά μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ηλιούπολης το απόγευμα της Τετάρτης που ήταν η πρώτη στη φετινή Α1 και πλέον ατενίζουν με αισιοδοξία τη συνέχεια της ομάδας στα μεγάλα σαλόνα του ελληνικού πόλο. Το ματς το σημερινό δεν το υπολογίζουν και είναι μια ευκαιρία για αποκόμιση εμπειριών...
Το Σάββατο θα διεξαχθούν δυο ματς και τα φώτα στρέφονται στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι οτι στη συμπρωτεύουσα θα παρουσιαστεί ο... κανονικός Παναθηναϊκός και όχι η εφηβική ομάδα, όπως συνέβη στα δυο προηγούμενα ματς για την Α1, καθώς τα προβλήματα φαίνεται να λύνονται τουλάχιστον στη θεωρία. Αυτό σημαίνει οτι θα έχουμε ένα ωραίο και αμφίρροπο ματς στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας, το Παλαιό Φάληρο υποδέχεται τον τελευταίο και χωρίς βαθμό ΝΟ Πατρών σε αγώνα σημαντικό για το θέμα της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία. Η ομάδα του Κώστα Λούδη έχει προβάδισμα αγωνιστικό και βαθμολογικό έναντι των Πατρινών που αν θέλουν να παραμείνουν στην Α1 θα πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσουν να κερδίζουν βαθμούς.
Τέλος την Κυριακή, δυο μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, θα γίνουν δυο ακόμη ματς! Το μεσημέρι ο ΝΟ Αργοστολίου θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο σε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς ανάμεσα σε δυο ομάδες που βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία. Μικρό προβάδισμα έχουν οι Κεφαλονίτες λόγω έδρας αλλά η ομάδα του Κώστα Πασλή είναι ανεβασμένη μετά τη νίκη επί του Παλαιού Φαλήρου την προηγούμενη αγωνιστική.
Στην Ηλιούπολη, ο τοπικός Γυμναστικός Σύλλογος φιλοξενεί το ΝΟ Χίου σε ματς όπου οι νησιώτες είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη απέναντι στους γηπεδούχους που... προσγειώθηκαν ανώμαλα μετά την εντος έδρας ήττα από την Κέρκυρα το βράδυ της Τετάρτης.
Θυμίζουμε οτι η αυλαία της 7ης αγωνιστικής άνοιξε την περασμένη Παρασκευή με το ματς Βουλιαγμένης- ΝΟ Χανίων (νίκησαν εύκολα οι πρωταθλητές).


Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:
ΣΑΒΒΑΤΟ, 22/12
Κολ. Ποσειδώνιο 17.30 ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
(Σταυρίδης, Κυράνης)
Κολ. Π. Φαλήρου 19.00 ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ
(Κουρτίδης, Γιαννακάκης)
ΚΥΡΙΑΚΗ, 23/12
Κολ. Αργοστολίου 13.15 ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
(Κουρέτας, Μπουδραμής)
Κολ. Ηλιούπολης 15.00 ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ
(Μπιράκης, Ποσποτίκης)
Στις 14/12: ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 18-5
Την Πέμπτη (20/12): ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (19.00, Στεφανάκης – Κραβαρίτης)
Επόμενη αγωνιστική (12/1): ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΝΟ ΧΙΟΥ – ΠΑΟΚ, ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.