ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ … ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑ

Μετά από 7 ώρες εξέδωσε ανακοίνωση ο Περιφερειάρχης, χωρίς ωστόσο να καταδικάσει τους Κερκυραίους συμβούλους του.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Σπύρου αναφέρει τα εξής:
“Με έκπληξη παρακολουθώ την επιχείρηση διαστρέβλωσης της αλήθειας με στόχο να πληγεί το κύρος του θεσμού του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων, με αφορμή, τα όσα συνέβησαν κατά  τη τιμητική βράβευση του ΝΟΑ από το Περιφερειακό μας Συμβούλιο, για τη διάκριση του στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας στην υδατοσφαίριση.
Οι συντάκτες κάποιων δημοσιευμάτων, καταστρατηγώντας κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας, επιχειρούν να αλλοιώσουν την πραγματικότητα, «ανακαλύπτοντας» τη δήθεν άρνηση περιφερειακών συμβούλων, στο αίτημα που διατυπώθηκε από το ΝΟΑ, για οικονομική ενίσχυση της τάξης των 15.000 ευρω.
Η αλήθεια είναι ότι κανένας Περιφερειακός Σύμβουλος δεν αρνήθηκε τη προοπτική οικονομικής ενίσχυσης του ΝΟΑ, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν και για πολλά άλλα αθλητικά σωματεία, ως συνδιοργανωτές και στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας σε μια εξόχως δυσχερή οικονομικά συγκυρία, αρκεί να είναι σύννομη, στο πλαίσιο των διαδικασιών που ορίζουν οι Υπηρεσίες Δημοσιονομικού Ελέγχου (Υ.Δ.Ε).
Οι συντάκτες των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων φαίνεται να αγνοούν ότι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ανήκουν σε όλα τα Επτάνησα και όχι σε κάθε νησί μεμονωμένα.
Δυστυχώς οι συγκεκριμένοι αρθρογράφοι, εκτός από νοσηρή φαντασία διαθέτουν,  επιλεκτική μνήμη και τάση μερικής, κατά το δοκούν, προσέγγισης των γεγονότων, γιατί δεν αναφέρουν λέξη για τον εριστικό τρόπο που ζητήθηκε από κάποιους παρευρισκομένους, να τους δοθεί ο λόγος.
Ούτε αναφέρθηκε από τους συντάκτες των δημοσιευμάτων η φραστική επίθεση που δέχτηκαν Περιφερικοί Σύμβουλοι, από κάποιους παρευρισκομένους, καταλύοντας έτσι, την τάξη του Περιφερειακού Συμβουλίου και προσβάλλοντας με την συμπεριφορά τους, το ανώτερο θεσμικό πολιτικό όργανο της Περιφέρειας.
Οι συντάκτες των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων  επιχειρούν να ανταγωνιστούν τον Ιούλιο Βέρν στη συγγραφή συγγραμμάτων επιστημονικής φαντασίας, «εφευρίσκοντας» τη διάλυση της Περιφέρειας.
Ως Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων είμαι περήφανος για τα επιτεύγματα του ΝΟΑ αλλά και των άλλων αθλητικών σωματείων και συλλόγων της Περιφέρειας μας, όπως των ομάδων μπάσκετ της Ζακύνθου και της Λευκάδας, της ομάδας ποδοσφαίρου της Ζακύνθου αλλά και των διεθνών αθλητικών ιστιοπλοϊκών  εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν, αυτές τις ημέρες, στη Βασιλική.
Ως Περιφερειάρχης, στάθηκα και θα συνεχίσω να στέκομαι αρωγός και συμπαραστάτης όλων των συλλόγων και των σωματείων, τα οποία λειτουργούν με μεράκι και προσφέρουν ανεκτίμητο έργο, στα παιδιά μας και στην κοινωνία.
Ως Περιφερειάρχης, ουδέποτε έκανα διαχωρισμούς στη Περιφέρεια μας, γιατί αποτελεί βαθειά μου πεποίθηση, ότι η Περιφέρεια Ιονίων Νησιών είναι, ενωμένη και αδιαίρετη.
Όσες φωνές καλλιεργούν κλίμα διάλυσης και αποδόμησης της Περιφέρειας μας, θα τις θέσει στο περιθώριο η ίδια η ζωή και η κοινωνία.
Η συμπεριφορά κάποιων, οι οποίοι όφειλαν να σέβονται το Περιφερειακό Συμβούλιο, μάλλον έβλαψε το σωματείο τους και δεν μπόρεσαν να συνεννοηθούν για την ικανοποίηση του αιτήματος τους.”
πηγη: http://www.e-kefalonia.net
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΑΓΑΝΕΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ Ο Ν.Ο .ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ WATER POLO ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ .