Νέα εποχή στα διοικητικά δρώμενα του Αθλητικού Συλλόγου Σάμης

Πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σάμης "Ο Αιγιαλός" η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Συλλόγου Σαμης. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Πολυχρονάτος έκανε αναφορά στα πεπραγμένα του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και στην προσπάθεια να ανταποκριθεί η ομάδα στις υποχρεώσεις της και να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα παρά τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία.







Ακολούθως υπερψηφίστηκε από τα παραβρισκόμενα μέλη ο απολογισμός της διοίκησης, ενώ πραγματοποιήθηκαν και οι προβλεπόμενες από το καταστατικό αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου 9μελούς Διοικητικού Συμβουλίου.

Το νέοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε άμεσα σε σώμα και νέος πρόεδρος ανέλαβε ο μέχρι πρότινος ταμίας του Συλλόγου κ. Νίκος Ρασσιάς, ενώ αντιπρόεδρος εξελέγη η κα Χριστίνα Τσιντήλα.
Νίκος Ρασσιάς

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου Δ.Σ.:

Πρόεδρος: Ρασσιάς Νικόλαος

Αντιπρόεδρος: Τσιντήλα Χριστίνα

Γεν. Γραμματέας: Δίγκα Έλενα

Ταμίας: Κάραλη Άννα

Μέλη: Δρακουλόγκωνας Δημήτριος
          Σπαθή Ευφροσύνη
          Μιχαλάτου Μαρία
          Καβαλλιεράτου Ρόζα
          Καψογιώργος Σπυρίδων

Αναπληρωματικά Μέλη: Καλλιβωκάς Δημήτριος
                                      Μπάλας Μιχαήλ
                                      Καβαλιεράτος Γεώργιος

Στην ομιλία του ο νέος πρόεδρος της ομάδας έκανε αναφορά στο σημαντικό έργο που επιτέλεσε η απερχόμενη διοίκηση, αλλά ταυτόχρονα στη νέα εποχή και στις προοπτικές του Συλλόγου, ο οποίος θα πρέπει να έχει ως στόχο να πρωταγωνιστεί στα αθλητικά, αλλά και στα πολιτιστικά δρώμενα της Σάμης. Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, το ανακαινισμένο γήπεδο του Καραβομύλου μπορεί να αποτελέσει εστία ανάπτυξης του αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου στη ευρύτερη περιοχή.









ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ 19,30€ ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.