Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ Δ.Τ.: Πρόεδρος... «Κουμ-κουάτ» ο Άνθης...


 Δεν θα απολογηθούμε στους Κερκυραίους επειδή τα καταφέραμε καλύτερα από αυτούς...
   Επιστρέφουμε στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων την βράβευσή μας και συνεχίζουμε χωρίς αυτήν...
Πρόεδρος... «Κουμ-κουάτ» ο Άνθης...
   Ειλικρινά δεν μπορούσε κανείς να πιστέψει ότι η επιτυχής πορεία του Ν.Ο.Α. στο Πόλο θα είχε «στοιχίσει» τόσο πολύ σε ορισμένους περιφερειακούς συμβούλους από την Κέρκυρα που βρήκαν στην ευκαιρία στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο και μάλιστα λίγα λεπτά μετά την βράβευσή μας να «χύσουν δηλητήριο» εις βάρος του Ομίλου μας.
   Το γεγονός ότι ο Περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου δεν ανακάλεσε τους συμβούλους του στην τάξη αλλά και η ανεκδιήγητη στάση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Χρήστου Άνθη μας οδήγησαν στην απόφαση να τους επιστρέψουμε την βράβευση καθώς δεν χρειαζόμαστε τυπικές και υποκριτικές στηρίξεις και μας αρκεί η αποδοχή μας στην τοπική κοινωνία. 

   Για την ιστορία και μόνο σημειώνουμε : 


1.  H ομάδα του Πόλο του Ν.Ο.Α. είναι η μοναδική ομάδα στην ιστορία των Ιονίων Νήσων που καλείται στα «σαλόνια της Ευρώπης». Επομένως ανήκει πλέον σε άλλη κατηγορία από τις ομάδες της Κέρκυρας και κακώς περιφερειακοί σύμβουλοι από το συγκεκριμένο νησί προσπάθησαν να μας εξομοιώσουν στην λογική «και η Κοσκινού τον άνδρα της με τους πραματευτάδες».
2. Δεν δίνουμε εξετάσεις πολιτισμού και ευπρέπειας σε κανέναν και πολύ περισσότερο σε αυτούς που ήλθαν να μας προσβάλλουν μέσα στον ίδιο μας τον τόπο. Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Χρήστος Άνθης μάλλον δεν είχε αντιληφθεί ότι φιλοξενείτο σε κτίριο του Δήμου Κεφαλονιάς κι επομένως έπρεπε να ήταν τουλάχιστον πιο ευγενικός όταν απευθύνονταν σε θεσμικούς του νησιού μας των οποίων εκείνη ακριβώς την στιγμή ήταν φιλοξενούμενος... Όσο για την γένει στάση του τον αφήνουμε στην δημόσια κρίση αφού επέδειξε ότι είναι «Πρόεδρος...Κουμ– κουάτ» με την έννοια ότι εκπροσωπεί εν τοις πράγμασι μόνο την Κέρκυρα. Αλήθεια κύριε Κουρή μετά από όσα συνέβησαν ο κύριος Άνθης έχει ακόμα την ψήφο εμπιστοσύνης σας; 
3. Ευχαριστούμε τους περιφερειακούς συμβούλους της Κεφαλονιάς που προσπάθησαν να στηρίξουν το νησί μας. Εξαιρούμε φυσικά την κ. Τζόγια Γρουζή η οποία ψήφισε να μην λάβουν το λόγο οι εκπρόσωποι του τόπου μας και... «συγχαίρουμε όσους Κεφαλονίτες την εξέλεξαν»...
   Κύριε Σπύρου, κύριε Άνθη ειλικρινά στενοχωριόμαστε που μέσα από την πορεία μας στενοχωρήσαμε τους Κερκυραίους παράγοντες καλώς ή κακώς όμως σας υπενθυμίζουμε ότι έχετε ορκιστεί να υπηρετείτε τα συμφέροντα όλων των Ιονίων Νησιών ακόμα και αυτών που έχουν το θράσος να αμφισβητούν την... «Κερκυραϊκή πρωτοκαθεδρία»! 

Λούκας Νιφοράτος 
Πρόεδρος ΝΟΑ                        
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.