Μεγάλη επιτυχία στο τουρνουά του ΑΣΚ «Γ. & Μ. Βεργωτή»


 Το 11ο τουρνουά του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιάς «Γεωργίου και Μαρής Βεργωτή» στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, δείχνοντας πως ο  ΑΣΚ κρατά πολύ ψηλά τη σημαία όσον αφορά τα τμήματα υποδομής στην Κεφαλονιά. Διότι πραγματικά ήταν σπουδαίο να βλέπεις όλα αυτά τα παιδιά που μαζευτήκαν στα Κουρκουμελάτα, να δείχνουν σε γονείς, προπονητές, συγγενείς και φίλους τις
δεξιότητές τους πάνω στο μπάσκετ.
Το τουρνουά έγινε στη μνήμη των μεγάλων Κεφαλλονιτών ευεργετών και συγκέντρωσε παιδιά από τις ακαδημίες του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, παιδιά από τον ΝΕΟΛ, αλλά και από τη Λειβαθώ που «δουλεύτηκαν» από τους προπονητές του ΑΣΚ, έδειξαν τις δεξιότητές τους.
Ο κόσμος και τα παιδιά ήταν πάρα πολύς και αναμφίβολα,  ήταν το καλύτερο τουρνουά που έχει διοργανωθεί μέχρι σήμερα, δίνοντας στίγμα για μία ανάλογη δυναμική συνέχεια.
«Ήταν μεγάλη η χαρά μας στην 11η χρονιά. Ο κόσμος ήταν ακόμα πιο πολύς φέτος και στην κερκίδα και στο γήπεδο και αυτό είναι που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε και του χρόνου. Ήταν πάρα πολύ ωραία και ο ΝΕΟΛ ήρθε φέτος με πολλά παιδιά και έκανε το τουρνουά ακόμα πιο δυνατό» δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ΑΣΚ κ. Θανάσης Μουίκης.
Το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι Σάββας Σαββαόγλου, ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος στον ΑΣΚ, ενώ εκτέλεσε και χρέη εκφωνητή, ο Βαγγέλης Κεκάτος και ο Σπύρος Ματιάτος.
Οι Εθελοντές Σαμαρείτες, έδωσαν επίσης ένα δυναμικό «παρών» έχοντας πολυμελή αποστολή. Μάλιστα χρειάστηκε αρκετές φορές να επέμβουν και να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες σε παιδιά που είχαν χτυπήσει.
Το κλου της εκδήλωσης ήρθε με την ρίψη φωτοβολίδων που... ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.