ΕΣΚΑΗ Α2`: ΝΕΟΛ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ


Ν.Ε.Ο.Λ και Υπερίων δίνουν  την Κυριακή το ματς της χρονιάς στις 2.30μ.μ. στο κλειστό του  Ληξουρίου . Πρόκειται για τον τελευταίο τελικό των πλέι-οφ της Α2 ΕΣΚΑΗ, με τη σειρά να είναι στο 2-2.  Όποια ομάδα επικρατήσει θα ακολουθήσει στη μεγάλη κατηγορία τον Πρ. Ηλία/ΠΑΟΚ. Η ομάδα του ΝΕΟΛ είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα για τη νίκη-άνοδο και με οδηγό την πολύ καλή έδρα που διαθέτη φέτος. Μεγάλο όπλο σε αυτή την προσπάθεια είναι και ο κόσμος που γεμίζει το κλειστό και δίνει μεγάλη ώθηση στους παίκτες του κ. Μάρκου Τζουγανάτου. Αγωνιστικά
 προβλήματα ουσιαστικά δεν ύπαρχου. Ελπίζουμε την Κυριακή το απόγευμα να πανηγυρίσουμε την  άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΗ .
Από την  μεριά του Υπερίωνα ο  τεχνικό  Δημήτρη Φωτόπουλο θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο Αλέξανδρος Σένα που δεν αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή (ήταν εκτός Ηλείας) είναι στα πλάνα της ομάδας, όπως και ο νεαρός Κολοτούρος που είχε σχολικές υποχρεώσεις και απείχε από τις υποχρεώσεις του Υπερίωνα το τελευταίο δίμηνο. Οι κιτρινόμαυροι λοιπόν θα παραταχθούν πάνοπλοι την Κυριακή και αισιοδοξούν ότι θα επιστρέψουν από την Κεφαλονιά με το εισιτήριο για την Α1 ΕΣΚΑΗ.
 Διαιτητές στον τελευταίο τελικό ορίστηκαν οι Καμήτσος, Θεοδωρόπουλος.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.