ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ


Ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Δακ Αργοστολίου  σήμερα  το μεσημέρι , για τη 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Δ’ Εθνική, ανάμεσα στα Διλινατα και τη Θύελλα Αμπελοκήπων  . Η Πρωταθλήτρια ομάδα της    ΕΠΣ Ζακύνθου κατάφερε να αποσπάσει τους 3 βαθμούς της νίκης κερδίζοντας  1-0 χάρις σε γκολ του Γιάννη Κομιώτη με σουτ από πολύ μακριά στο 32ο λεπτό. Στο μεγαλύτερο χρονικό μέρος του αγώνα η μπάλα παιζόταν στο χώρο του κέντρου και η συνάντηση απ’τις αρχές του δευτέρου μέρους έδειχνε ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειε. Τα Διλινατα έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν το ματς,  ειδικότερα στο δεύτερο μέρος, με αποκορύφωμα, το πέναλτι που κέρδισε ο Αναλυτής στο 70` και εκτέλεσε ο Τζωρτζάτος  στέλνοντας  την  μπάλα στο δοκάρι του   Λέναδρου. Στο 90'  Αναλυτής και Τσάκος δεν κατάφεραν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα στην παράλληλη μπαλιά του Μηλιώνη και με τον τερματοφύλακα κολλημένο στο πρώτο δοκάρι.
ΔΙΛΙΝΑΤΑ: Καλαφάτης, Λάσκαρης (75' Τσάκος), Αναλυτής Θ., Μύρτο, Μανώλης, Σεμπάστιαν, Κατσούρης (72' Ζαίμι), Τζωρτζάτος Δ., Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Χρ., Μηλιώνης.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Λέναδρος, Τσιόλης, Χριστοδουλόπουλος, Ντουτσόφσκι (33' Ματαράγκας), Ξένος, Τριανταφυλλίδης, Κακολύρης, Κομιώτης Γ., Μπάστας (85' Γιακουμέλος), Κομιώτης Αλ., Γιατράς.


ΕΘΝΙΚΟΣ   ΣΑΓΕΪΚΩΝΔΟΞΑ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ  0 – 2

 











 Σε περιπέτειες μπήκε ο Εθνικός Σαγεΐκων όσον αφορά την άνοδό του στη Δ' Εθνική μετά την εντός έδρας ήττα του από τη Δόξα Νέας Μανωλάδας με 2-0. Πλέον μεγάλη σημασία έχει το παιχνίδι της
Τετάρτης ανάμεσα στη Θύελλα Αμπελοκήπων και τον Εθνικό στη Ζάκυνθο. Και τα δύο τέρματα της ομάδας του Α. Ζήκου σημείωσε ο συνήθης ύποτος Α. Μελετίδης (60΄, 73΄).

ΦΑΣΕΙΣ
4' Ο Μπαλαλάς ανατράπηκε στα όρια της περιοχής από τον Τσάκωνα. Ο διαιτητής έδειξε φάουλ, ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι.
35' Ο Τζίφας έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Τσάκωνας και στην συνέχεια η κεφαλιά του Παναγόπουλου έφυγε άουτ.
46' Ξεκίνησε το β' ημίχρονο χωρίς μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
60' Σε μια αντεπίθεση της Δόξας, ο Μιχαηλίδης βγήκε ωραία από δεξιά και έδωσε έτοιμο γκολ στον Μελετίδη, ο οποίος άνοιξε το σκορ 0-1.
72' Ο Μιχαηλίδης έκανε το σουτ από πλάγια, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο Μελετίδης στην επαναφορά σκόραρε για δεύτερη φορά 0-2.
Συνθέσεις:
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ: Οικονόμου, Μπακούλιας, Πυρρής, Ν. Ιωάννου (46' Μπράτης), Τσολόπουλος, Αβράμης, Παναγόπουλος (79' Καραχάλιος), Τζίφας (68' Κατσίνας), Φωτόπουλος, Μπαλαλάς, Αθανασόπουλος.
ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ: Τσάκωνας, Χαμουζάς, Χανιάς, Νταλάπας, Λιούρης, Λαγός, Μιχαηλίδης, Βουρλούμης, Μελετίδης, Γραμματικόπουλος, Τόγιας.



Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής
  Εθνικός Σαγεΐκων - Δόξα Ν. Μανολάδας:   0 - 2 
ΑΟ Διλινάτα - Θύελλα Αμπελοκήπων:  0 - 1 
 Η Βαθμολογία σε 3 αγώνες
1.  Δόξα Νέας Μανολάδας   7 (8-2)
2.  Εθνικός Σαγεΐκων         6 (6-3)
3.  Θύελλα Αμπελοκήπων    4 (2-5)
4.  ΑΟ Διλινάτα                  0 (2-8)
 Επόμενη αγωνιστική (4η) (30 Μαΐου) 
 ΑΟ Διλινάτα - Δόξα Ν. Μανολάδας
  Θύελλα Αμπελοκήπων - Εθνικός Σαγεΐκων

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.