Α1 WATER POLO : Αρχίζουν τα playoffs!

Με τη διεξαγωγή των πρώτων αγώνων της ημιτελικής φάσης ξεκινάνε αύριο Τετάρτη (9/5) τα playoffs του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών.
Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΝΟ Χίου, ενώ ο ΝΟ Βουλιαγμένης φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό.
Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά την ομάδα του Μάκη Βολτυράκη, με μοναδικό στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, με τον Θοδωρή Βλάχο να καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών του σε ένα ακόμη κρίσιμο φετινό παιχνίδι.

Από την άλλη, η νησιωτική ομάδα θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Nikola Radjen, ο οποίος κάνει μεγάλη προσπάθεια να είναι παρών στο final four του Κυπέλλου Ελλάδας στο Αργοστόλι.
Ο Μάκης Βολτυράκης περιμένει πολλά από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας και γνωρίζει καλά ότι αν επιθυμεί η Χίος να προκριθεί εκείνη στους τελικούς του πρωταθλήματος, θα πρέπει να κερδίσει τουλάχιστον μία φορά εκτός έδρας.
Στο άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης ο ΝΟ Βουλιαγμένης φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό, με τους γηπεδούχους να επιδιώκουν να μπουν με το δεξί στη διαδικασία των playoffs.
Κύριο όπλο της ομάδας του Τεό Λοράντου είναι η εξαιρετική αμυντική λειτουργία, αφού ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο δεχόμενη μόλις 4,2 γκολ ανά παιχνίδι, ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχωρίζει η δυναμική στη θέση του φουνταριστού με τον Γιώργο Αφρουδάκη.
Η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού, που σφράγισε την είσοδό της στα playoffs την τελευταία αγωνιστική με νίκη επί του ΝΟ Χανίων, θα επιδιώξει να πετύχει το break σε μία έδρα που παραμένει αήττητη μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων των ημιτελικών των playoffs της Α1 ανδρών είναι το εξής:
17:00 Κολυμβητήριο Πειραιά Ολυμπιακός-ΝΟ Χίου (Σταυρόπουλος-Σκαλοχωρίτης)
19:00 Κολυμβητήριο Λαιμού ΝΟ Βουλιαγμένης-Παναθηναϊκός (Σταυρίδης-Αχλαδιώτης)
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.