Ν.Ο.Α : ΚΥΠΕΛΛΟ . ΜΕ Π.Α.Ο. ΕΚΤΟΣ (Αποχώρησε το Αργοστόλι από το Κύπελλο!)


Η… πολύπαθη κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος μπορεί να ξεκίνησε τη Δευτέρα και μάλιστα να είχε αναδείξει και ένα ζευγάρι (ΝΟ Αργοστολίου- ΟΥΚ Βόλου) αλλά τελικά τίποτα από αυτά που έγιναν χθες δεν ισχύει!
Η διαδικασία της κλήρωσης πραγματοποιήθηκε από την αρχή, με απόφαση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, δημιουργώντας εντάσεις και αντεγκλήσεις και σήμερα.
Αυτή τη φορά φωνάζει ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου που πριν τη σημερινή κλήρωση εξέδωσε μια ανακοίνωση, που διαβάστηκε από τους ανθρώπους της ΚΟΕ, στην οποία κάνει λόγο για «πραξικόπημα ομάδων» (με αφορμή τις διαμαρτυρίες ορισμένων σωματείων για τη διαδικασία της χθεσινής κλήρωσης στην οποία αναφέρθηκε αναλυτικά το site μας χθες).
Μάλιστα, ο ΝΟΑ τόνισε ότι θα αποχωρήσει από το Κύπελλο Ελλάδος αν η διαδικασία δεν συνεχιστεί από εκεί που διεκόπη τη Δευτέρα το μεσημέρι.
Το «θα» πήγε αμέσως περίπατο και έγινε αποχώρηση επίσημη, μιας και ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος (είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο του αλλά ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα) ανακοίνωσε στους παρευρισκόμενους ότι η κλήρωση θα γίνει από την αρχή.
Το Αργοστόλι, μέσω του εκπροσώπου του Μάκη Κοσμάτου, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί αλλα ότι η επιθυμία τους είναι να διοργανώσουν κανονικά το  FinalFour γιατί σέβονται την ΚΟΕ.
Η κλήρωση ξεκίνησε αμέσως μετά (πάλι σε ένα Κύπελλο μπήκαν τα μπαλάκια αλλά δεν μπορούσε να τα δει κάποιος, όπως διαμαρτυρήθηκαν ορισμένοι εκπρόσωποι ομάδων ότι συνέβη χθες) και αφού κάποια στιγμή έγινε ένα μπέρδεμα με τα νούμερα καθώς άλλα βγήκαν και από λάθος άλλα διαβάστηκαν, μάθαμε επιτέλους ποια θα είναι τα ζευγάρια.
Στις 2 Μαϊου λοιπόν θα παίξουν: Πανιώνιος- Ολυμπιακός, ΝΟ Χίου- ΠΑΟΚ, ΟΥΚ Βόλου- ΝΟ Βουλιαγμένης και Παναθηναϊκός- ΝΟ Αργοστολίου. Οι πράσινοι περνάνε χωρίς αγώνα στο FinalFour από τη στιγμή που οι Κεφαλλονίτες δεν θα μετάσχουν στα προημιτελικά για τους λόγους που προαναφέραμε.
Η κλήρωση για τα ζευγάρια των ημιτελικών θα γίνει τη Δευτέρα 5 Μαϊου ενώ όπως είπε ο κ. Διαθεσόπουλος στους ανθρώπους του Αργοστολίου δεν είναι βέβαιο ότι θα διοργανώσουν το FinalFour(18-20 Μαϊου) από τη στιγμή που αποχωρούν από τη διοργάνωση διαμαρτυρόμενοι καθώς όπως είπε φοβάται ότι ίσως δημιουργηθούν παρατράγουδα λόγω της τεταμένης κατάστασης.
Περιμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση από το Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.