Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ : ΜΕ Ν.Ο.ΠΑΤΡΩΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ


Με τα παιχνίδια της 20ής αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο (Τετάρτη) το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.
 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου και το τμήμα Υδατοσφαίρισης κάνει γνωστό στους φίλους μας , ότι αύριο, Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012 και ώρα 15:00μ.μ. Στο Κολυμβητήριο Αργοστολίου υποδεχόμαστε τον ιστορικό Ναυτικό Όμιλο Πατρών στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.
        Επιθυμούμε να παρευρεθείτε όλοι  για  να συμπαρασταθούμε,  να εμψυχώσουμε την ομάδα μας,  να δείξουμε το φίλαθλο πνεύμα μας και να κερδίσουμε με τον “παραπάνω παίκτη”  μέσα στην  έδρα μας.

Με τα ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και Πανιωνίου-Βουλιαγμένης να ξεχωρίζουν. Οι «ερυθρόλευκοι», που θα έχουν την στήριξη και των φιλάθλων τους, αποτελούν το φαβορί για τη νίκη στην αναμέτρηση του Εθνικού κολυμβητηρίου Πειραιά.Ωστόσο, οι παίκτες του Φάνη Κουντουδιού θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στην αντεπίθεση που πραγματοποιούν με απώτερο σκοπό την είσοδο στα playoffs του πρωταθλήματος. Από την άλλη, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης η Βουλιαγμένη διατηρεί το προβάδισμα για την επικράτηση, την ίδια ώρα που οι «κυανέρυθροι» ταλανίζονται από εσωτερικά προβλήματα. Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο ΝΟ Χίου δοκιμάζεται στην έδρα του ΠΑΟΚ στην Πτολεμαΐδα, ενώ ο ΝΟ Χανίων φιλοξενεί τον ουραγό στη βαθμολογία Εθνικό. Τέλος, στο Φάληρο αναμένεται να διεξαχθεί σκληρή μάχη για την παραμονή στην κατηγορία μεταξύ του γηπεδούχου Παλαιού Φαλήρου και του ΝΟ Καλαμακίου.


Το πρόγραμμα των αγώνων και οι διαιτητές:
Κολ. Αργοστολίου

15.00

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ
(Σταυρόπουλος, Κωνσταντινίδης)
 Κολ. Χανίων

15.30

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΕΘΝΙΚΟΣ
(Χατζηαναστασίου, Καζούλης)
Κολ. Πτολεμαϊδας

16.00

ΠΑΟΚ – ΝΟ ΧΙΟΥ
(Σπανούδης, Αχλαδιώτης)
Κολ. Π. Φαλήρου

19.00

Π. ΦΑΛΗΡΟ – ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ
(Σταυρίδης, Μπιράκης)
Κολ. Εθν. Πειραιά

19.00

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
(Σκαλοχωρίτης, Κουρέτας)
Κολ. Ν. Σμύρνης

20.30

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛ / ΝΗΣ
(Μπουδραμής, Κουρτίδης)
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.