ΠΟΛΟ : Αναβολή της κλήρωσης του Κυπέλλου Ελλάδας πόλο.

Αναβλήθηκε για διαδικαστικούς λόγους η προγραμματισμένη για σήμερα το μεσημέρι (23/4) η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας πόλο.
«Βαριές» κουβέντες ακούστηκαν στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας πόλο των ανδρών, που αναβλήθηκε τελικά για αύριο (24/4).
Τι κι αν ξεκίνησε η σημερινή διαδικασία της κλήρωσης του Κυπέλλου Ελλάδας των προημιτελικών στο πόλο ανδρών, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ενώ αναμένεται νέο… επεισόδιο αύριο (24/4), οπότε προγραμματίστηκε εκ νέου.
Ο εκπρόσωποι της Βουλιαγμένης, Πανιωνίου και Χίου, Λοράντος, Σελετόπουλος και Παπαναστασίου, αντίστοιχα εξέφρασαν την αντίρρηση τους για τον τρόπο της διαδικασίας στον εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας, Γιώργο
Κατσαρό. Συγκεκριμένα, ζήτησαν τα μπαλάκια να μπουν σε κληρωτίδα και όχι στο Κύπελλο, με τον κ. Κατσαρό να τους απαντά πως δεν τους αναγνωρίζει ως εκπροσώπους των ομάδων, μιας και συμπεριλαμβάνονται στο τεχνικό τιμ.
Στο μεταξύ, η διαδικασία ξεκίνησε με την ανάδειξη του πρώτου ζευγαριού ανάμεσα σε Αργοστόλι και ΟΥΚ Βόλου και κάπου εκεί… άρχισαν τα όργανα. Στο μεταξύ αποφασίστηκε η κλήρωση να ξεκινήσει πάλι αύριο από την αρχή, με το Αργοστόλι να διαμαρτύρεται πως η κλήρωση θα πρέπει να συνεχιστεί από το σημείο που έμεινε, ειδάλλως η ομάδα της Κεφαλονιάς θα δηλώσει αποχή από το Final Four, ωστόσο θα οργανώσει κανονικά στο Αργοστόλι το αθλητικό αυτό γεγονός.
Ο εκπρόσωπος της Χίου, κ. Παπαναστασίου απάντησε πως η κλήρωση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί από την αρχή και αν υπάρχει πρόβλημα με την κεφαλλονίτικη ομάδα, τότε μπορεί και η Χίος να διοργανώσει το Final 4.
Στο μεταξύ, η αυριανή (24/4) κλήρωση αναμένεται να διεξαχθεί με την παρουσία του προέδρου της Χίου, κ. Παππή, την πρόεδρο της Βουλιαγμένης κ. Τίγκα και τον έφορο του Πανιωνίου, κ. Κοζομπόλη.
Η κλήρωση θα γίνει τελικά αύριο (24/4) στις 13:30 στα γραφεία της ΚΟΕ με την παρουσία των επισήμων εκπροσώπων των διαγωνιζομένων σωματείων και αφορά τις ομάδες, Ολυμπιακός, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΝΟ Χίου, Πανιώνιος, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΝΟ Αργοστολίου, ΟΥΚ Βόλου.
Οι αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνουν την Τετάρτη 2 Μαϊου. Το φάιναλ φορ θα διεξαχθεί στις 18-19 Μαϊου στο Αργοστόλι.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.