ΆΝΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟ . ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΚΟΥΠΑ


Μεγάλη νίκη για τον Παλληξουριακο και συνάμα άνοδο στην Α` κατηγορία επέτυχε απέναντι στην Πρόοδο Ιθάκης στο γήπεδο του με 3-1 .
 Παρόλο που βρέθηκε να χάνει με  0-1 από την Πρόοδο στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τέρμα που
σημείωσε ο Βασιλάκης με κεφαλιά, τελικά βρήκε τις λύσεις και με τέρματα που σημείωσαν ο Μαρκάτος και ο  Πρεντάνος έκλεισε προηγούμενος με 2-1 της Προόδου . Στο δεύτερο μέρος η Πρόοδο προσπάθησε να αντίδραση εκμεταλλευόμενοι  την αριθμητική  της υπέροχη μιας και ο Παλληξουριακος έπαιζε από το 50` με δέκα παίχτες μετά την αποβολή με  δεύτερη κίτρινη του  Λυμπερόπουλου όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Λαδα . Κάτι που κατάφερε τελικά ο Παλληξουριακος με τον Κοζομπόλη στο 81` κάνοντας το 3-1 και κλειδώνοντας την νίκη πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Β` κατηγορίας με αντίπαλο την ομάδα της ΣΑΜΗΣ.
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ:Λαδας Ι., Λαδας Ι (Φαρακλος Γ.)., Μαρκατος Σπ., Μαρκατος Σωκ., Γαλανος Δ., Καμιναρης Δ., Κατσιβελης Π., Μαζαρακης Γ. (Κοζομπολης Π.), Λυμπεροπουλος Κ., Πρεντανος Δ., Μαυροειδης Χ..
ΠΡΟΟΔΟΣ:Τσιντηλας Γ., Κωστοπουλος Δ., Δοριζας Π., Βλασσοπουλος Σ., Λαγκαδας Κ., Πρεβεζιανος Β., Τοφαλος Μ., Βασιλακης Γ., Τσιρος Α., Χανος Γ., Qorral Redon
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.