ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Α.Ο.Κ.Ι . ΚΑΙ ΤΩΡΑ …ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ


Το ΑΟΚΙ  θα είναι τελικά η δεύτερη ομάδα που μαζί με τα Διλινατα θα διεκδικήσουν  το πρωτάθλημα  της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚΙ, νικώντας και στο τρίτο παιχνίδι της σειράς  την ΑΕΚ, με 2-0 .
Ο ΑΟΚΙ  παρουσιάστηκε για μία ακόμη φορά αρκετά διαβασμένος και με έξυπνο τρόπο πήρε αυτό που ήθελε μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα του Θόδωρου Βουκελάτου μάρκαρε αρκετά στο χώρο του
κέντρου με αποτέλεσμα τα ατού της ΑΕΚ να μην μπορούν να βρουν αρκετό ελεύθερο γήπεδο  για να κάνουν παιχνίδι. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι της ΑΕΚ στηρίχτηκε σε ατομικές ενέργειες που δεν είχαν αποτέλεσμα. Στο 10 ` η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία να άνοιξη το σκορ  με τον νεοαποκτηθέντα Καλπακη όταν η κεφάλια που επιχείρησε μετά από εκτέλεση φάουλ βρήκε το δοκάρι του ΑΟΚΙ. Για τον ΑΟΚΙ μεγάλη ευκαιρία έχασε ο  Μεσοροπιαν όταν η κεφάλια του έφυγε ελάχιστα άουτ. Ο αγώνας στο δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για τους φιλοξενούμενους και συγκεκριμένα στο 48` ο Κανακης με ένα διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε κανένα  περιθώρια στον τερματοφύλακα της ΑΕΚ να αντίδραση σημειώνοντας το 0-1 και ουσιαστικά εξανέμισε κάθε ελπίδα για τους γηπεδούχου. Από αυτό το σημείο και μετά το ματς έγινε αρκετά δυνατό και έχασε κάθε ενδιαφέρον με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Μεγάλη ευκαιρία για το γκολ της τιμής έχασε ο Χασάι. που είδε το σουτ που επιχείρησε μέτα από ομολογούμενος ωραία ανεργία να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μαρκαντωνάτου. Και ενώ η ΑΕΚ σημάδευε τα δοκάρια ο νεοεισελθών στον αγώνα  Αλέκος Πολλάτος  στο  82` μετά  από μακρινή πάσα του επίσης νεοεισελθών Κόμητα  πρόλαβε τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 0-2 , και κάπου εκεί το ματς έλαβε τέλος με τον ΑΟΚΙ να παίρνει πανηγυρικά την πρόκριση για τον τελικό του πρωταθλήματα με αντίπαλο την αήττητη μέχρι τώρα ομάδα τον ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ  .
Α.Ε.Κ.:(Β. Κουμαριώτης),Κουμαριώτης Αγγ., Στεφανάτος, Βαλλιανάτος, Καλπάκης, Χασάη, Κόλλιας, Λούλουδας, Κρούτη, Τασιούλης, Εμιλιάνο (79΄Π. Κουμαριώτης), Κοτίνης (62΄Ζαμπαύτης).
  Α.Ο.Κ.Ι.:(Θ. Βουκελάτος),Μαρκαντωνάτος, Κλειτογιάννης, Πολλάτος Διον., Χαλιώτης, Λαμπρόπουλος, Μεσοροπιάν, Φωκάς (88΄Μολφέτας), Κανάκης (71΄Πολλάτος Αλ.), Πολλάτος Δημ., Μπαζάρογλου, Βουκελάτος Γιαν. (65΄Κόμητας).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.