ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πάλεψε αλλά έχασε η Εικοσιμία από τον Διαγόρα



Η Εικοσιμία δεν τα κατάφερε και παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 1-0, γνώρισε τελικά την ήττα στις Κεραμειές από τον Διαγόρα Βραχνεϊκων με 2-1.
Το παιχνίδι είχε αρκετή ένταση με τις αποφάσεις των διαιτητών για ακόμα ένα παιχνίδι, να προκαλούν την οργή των γηπεδούχων.
Η ομάδα μας, έπαιξε με ψυχή, πάτησε πολλές φορές στην περιοχή της ομάδας από τα Βραχν
εϊκα και κατάφερε να προηγηθεί στο 54’ με 1-0 με γκολ του Σπυράγγελου Τζωρτζάτου  (σουτ διαγώνιο από το ύψος της μεγάλης περιοχής).
Μάλιστα, η Εικοσιμία είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της και να «κλειδώσει» τον αγώνα, ωστόσο τόσο ο Πολλάκης (δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε) στο 58’, όσο και ο εξαιρετικός Σπύρος Αλεξανδράτος (καρφωτή κεφαλιά που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας) στο 62’, δεν τα κατάφεραν, ενώ είχε και δοκάρι με τον Αντωνάτο στο πρώτο ημίχρονο.
Σαν να μην έφτανε αυτό σε αντεπίθεσή της (από τις ελάχιστες φορές που απείλησε) η ομάδα των Βραχνέικων, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Νάτση στο 64’.
Στο 76’ και πάλι με τον Νάτση, ο Διαγόρας βρήκε τρόπο να πετύχει και δεύτερο γκολ και να φύγει από την Κεφαλονιά νικητής.
Η Εικοσιμία, έχασε και στο 78’ τον Χρήστο Μινέτο με αποβολή (δεύτερη κίτρινη για επικίνδυνο παιχνίδι) και αναγκάστηκε να κάνει αναγκαστική αλλαγή τον Ντουκάι, ο οποίος λόγω τραυματισμού δεν μπορούσε να συνεχίσει.
Πριν  την έναρξη της αναμέτρησης, ο Α.Ο. Εικοσιμίας με τον αρχηγό του Κώστα Κουμαριώτη, απένειμε μετάλλιο στον πρώην τερματοφύλακα της ομάδας Σπύρο Κουστουμπάρδη, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στον Διαγόρα.
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ: Καραϊσκος, Κουμαριώτης, Γερασιμάτος, Αλεξανδράτος (80' Στεφανάτος), Τζωρτζάτος, Μινέτος, Πολλάκης, Αποστολάτος, Αντωνάτος (73' Γεωργόπουλος), Ντουκάι (69' Ψαριανός), Αντ. Κορσιάνος.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ: Λιούρδης, Ντινόπουλος, Μπίζος, Νίκας (82'Τάκος), Βογιατζής, Γάτσος, Λάζαρης, Τσούντος (86' Παρίσης), Νικολόπουλος (90' Παναγόπουλος), Νάτσης, Παναγόπουλος Η.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.