ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΑΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ












Στο πιο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι τις αγωνιστικής  τα Ομαλα κέρδισαν εύκολα του Προννους με (3-1) και έκλεισαν την χρόνια με γλυκόπικρη γεύση  .
Ο αγώνας ήταν αρκετά κάλος , με τις ομάδες να μην έχουν το βαθμολογικό στρες . Έπαιξαν επιθετικά   και δίχως σκοπιμότητες, και χάρισαν στους λιγοστός φιλάθλου ένα όμορφο θέαμα και 4 τέρματα. Οι φιλοξενούμενη άνοιξαν το σκορ με τον Αναγνώστη αρκετά νωρίς  9` μετά από ωραίο  συνδυασμό .  Μετά το γκολ  τον φιλοξενουμένων η γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά βρήκαν μπάστα τους τον τερματοφύλακα τον Προννων  Τσιμάρα που για μια ακόμα αγωνιστική κλέβει το χειροκρότημα από συμπαίκτες και αντίπαλους .  Τα Ομαλα κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Καλογηράτος στο 72` με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή . Και στο 74` παίρνει  το προβάδισμα με τον  Ντόκο με διπλή προσπάθεια.  Στο 93` ο  Τζιβράς χρίζεται σκόρερ και διευρύνει το σκορ για τους γηπεδούχους (3-1).    
Α.Σ. Ομαλά: (Γ. Τσιμάρας), Κουνάδης, Τσακαρισιάνος Χρ. (55΄Καλογηρατος), Τσακαρισιάνος Σπ., Καπετάνιος (79΄Γκαζάρ), Τζωρτζάτος, Τούρλας (34΄λ.τ. μινέτος Ηλ.), Τριανραφύλλου, Ντόκο, Τζιβράς.
Α.Ο. Πρόννοι:(Γ. Κουρκουμέλης), Τσιμάρας, Τζελάϊ, Σολωμός, Διαμαντάτος, Αναγνώστης, Κουρκουμέλης Σπ., Καμπίτσης Σπ. (81΄Κάραλης), Μετάϊ, Καμπίτσης Δ. (λ.τ. 60΄Κατσιλίδης), Τζανίκος, Χιόνης.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.