ΔΙΛΙΝΑΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ


Τα Διλινατα κέρδισαν σχετικά εύκολα τον Παγκεφαλληνιακο εκτός  έδρας  με ( 1 – 3) και εξασφάλισαν την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Ο αγώνας ήταν μοιρασμένος από ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα,  με τα Διλινατα να είναι  πιο εύστοχα στην τελική προσπάθεια. Στο  πρώτο μέρος τα  Διλινατα είχαν την υπεροχή έκαναν ευκαιρίες και ευτύχησαν  να σκοράρουν  δυο φορές  με τους Βαγγελάτο και Χ. Τζωρτζάτο ,  με τον Παγκεφαλληνιακο να μην μπορεί  να απάντηση  . Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν με τους γηπεδούχους να μπαίνουν αρκετά δυνατά για να διεκδικήσουν  το  ματς , δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στην άμυνα τον Διλινατων . Αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μύωση το σκορ με τον  Δελακά.  Μετά το γκολ οι παίχτες του Φωη ξύπνησαν και με αποτέλεσμα να σκοράρουν άλλη μια φόρα με τον  Μηλιώνη  και να κλειδώσουν το ματς .
Παγκεφαλληνιακός:(Ν. Βουτσινάς), Γιαννάς, Κουλουμπής, Ζαφειράτος, Κατσιγιώργης, Ψάλτης, Κουλουμπής Ορ., Τούρλας, Καραντινός (Δελακάς 46'), Αρμάντο, Ίγκλις, Κίριο.
Διλινάτα:(Τ. Φωής), Καλαφάτης, Λάσκαρης, Σκριδανός, Μίρτο, Τζωρτζάτος Κ., Τωρτζάτος Χρ., Τζωρτζάτος Δ. (Κίριο 87'), Ζαϊμι (Τζωρτάτος Δ. 61'), Αναλυτής, Βαγγελάτος, Κατσούρης (Μηλιώνης 56'). 
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.