ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ Ν.Ο.Α ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ



Το τρίτο μέρος της 9ης  αγωνιστικής ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο (26/11) με τα υπόλοιπα 4 παιχνίδια. Σε αυτά ο Ν.Ο.Αργοστολιου θα αντιμετωπίσει  τον Ν.Ο.Πατρων στις 19.00.  Ο αγώνας θα γίνει στο κλειστό κολυμβητήριο Πατρών "Ολυμπιονίκης Αντώνης Πεπανός".Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι διεθνείς διαιτητές κκ. Μπιράκης και Κατσαρός . Σε έναν αγώνα αρκετά δύσκολο αλλά η εμφανιστής μας δίνουν το δικαίωμα να  πιστεύουμε ότι θα διεκδικήσει την νίκη με πάθος .Στο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου Καλαμάκι και Π. Φάληρο αναμετρούνται σε ένα δυνατό αγώνα με τις πιθανότητες μοιρασμένες. Ο Εθνικός φιλοξενεί τα Χάνια και θέλει να σπάσει το ροδί περνώντας τους πρώτους του  βαθμούς. Ο Ν.Ο.Χιου φιλοξενεί τον αδύναμο ΠΑΟΚ οπού και λογικά θα κερδίσει εύκολα.   
    
Σάββατο  (26/11)
Κολ. Εθν. Πειραιά
16.30 Εθνικός-ΝΟ Χανίων
Κολ. Π. Φαλήρου  17.00 ΝΟ Χίου-ΠΑΟΚ
*Το παιχνίδι γίνεται στο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου, μετά από αίτημα του ΝΟΧ και τη σύμφωνη γνώμη του ΠΑΟΚ. Ο ΝΟΧ, εκτίει ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών
Κολ. «Αντ.Πεπανός» 19.00  ΝΟ Πατρών-ΝΟ Αργοστολίου
Κολ. Π. Φαλήρου 19.00 ΝΟ Καλαμακίου- Π.Φάληρο
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.