Τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής σε Α` και Β` κατηγορία




Και φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστική 7η  του πρώτου γύρου και για τις δυο κατηγορίες. Σε ένα πρωτάθλημα «εξπρές» με τις περισσότερες ομάδες να μην έχουν βρει την αγωνιστική τους ταυτότητα.
Δυο παιχνίδια ξεχωρίζουν σε αυτή την αγωνιστική. Για την Α` κατηγορία το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στα Διλινατα και τον Α. Ο. Κ. Ι. και για την Β` τα ΦΩΚΑΤΑ υποδεχτούν  την ΠΡΟΟΔΟ .
Α` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το Σάββατο 15:00 στο Δακ Αργοστολιού διεξάγεται το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής τα Διλινατα ως γηπεδούχος θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο.Κ.Ι , σε μια συνάντηση που θα κρίνει  την πρωτιά. Τα Διλινατα  προέρχονται από την ισοπαλία με τον «Παγκε»  και θέλουν να επανέλθουν στις νίκες και φυσικά στην κορυφή του βαθμολογικού πινάκα. Ο Α.Ο.Κ.Ι. μετά την εντυπωσιακή νίκη με 9 -0 απέναντι στον Οδυσσέα θέλει να τελειώσει  τον  πρώτο γύρο πρώτος. Τα δύο συγκροτήματα δείχνουν ισοδύναμα σε κάποιους τομείς και το ενδεχόμενο το αποτέλεσμα της ισοπαλίας φαίνεται αρκετά πιθανό. Στην Ιθάκη την Κυριακη  το πρωί 11:00,  Οδυσσέας και Προννοι  θα παίξουν με την… πλάτη στον τοίχο. Και τα δυο συγκροτήματα δεν  έχουν  γευτεί τη χαρά της νίκης αφού δεν  έχουν “μαζέψει” βαθμούς, και βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας με 0 βαθμούς . Για τον αγώνα αυτό πραγματικά κανείς δε μπορεί να προβλέψει το αποτέλεσμά του . Άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι αναμένεται στο Δακ Αργοστολιού την Κυριακή 15:00 , όπου οι “μπλε” του «Παγκε» θα βρουν απέναντί τους «κιτρινόμαυρους»της ΑΕΚ . Πρόκειται για το ντέρμπι του Αργοστολιού με τις δυο ομάδες να θέλουν πάση θυσία την νίκη γιατί   με στραβοπάτημα θα κινδυνέψουν  να μείνουν  ακόμα και εκτός μάχης των μπαράζ.
Β`ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Με την ψυχολογία στα ύψη μετά το 5 στα 5 συν την δυνατή του έδρα που είναι το όπλο του ο Α.Ο ΣΑΜΗΣ αντιμετωπίζει το Σάββατο 15:00 στον Καραβομυλο την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ . Η Σάμη  από τη μεριά της θέλει να αποδείξει για μια ακόμα Κυριακή ότι είναι το απολυτό φαβορί του πρωταθλήματος  για την κατάληψη της πρώτης θέσης  στην κανονική περίοδο. Από την   άλλη η ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ θα κατέβει  στο γήπεδο για να διεκδικήσει  ό,τι καλύτερο μπορεί  απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Την Κυριακή στα Μακρυωτικα  η ομάδα του ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΥ στις 15:00 αντιμετωπίζει την ομάδα της ΔΟΞΑΣ σε ένα παιχνίδι που λογικά οι  γηπεδούχοι δεν θα έχουν κάποιο πρόβλημα, μιας και αντιμετωπίζουν την ουραγό . Ίσως το ποιο αμφίρροπο ματς της αγωνιστικής  θα πραγματοποιηθεί στης Κεραμειες 10:30 , μιας και από τη μια τα Φωκατα θέλουν τη νίκη για να ανέβουν όσο γίνεται ποιο ψηλά στην βαθμολογία που θα τους φέρει  και στα μπαράζ .Και από την άλλη η ομάδα της Προόδου που και αυτή για τους ίδιους λόγους  θέλει τη νίκη μιας και η δυο προέρχονται από ήττες με ΗΡΑΚΛΗ και ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟ  αντίστοιχα.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.