ΠΡΟΟΔΟΣ για φίλημα...ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΑ ΟΜΑΛΑ (0-1)


Η ΠΡΟΟΔΟΣ , αν και ομάδα Β’ Κατηγορίας, έκανε την έκπληξη στο Κύπελλο ερασιτεχνών αποκλείοντας τα ΟΜΑΛΑ με σκορ 0-1 στα ΦΑΡΑΚΛΑΤΑ Η ομάδα του Βωρου  έπαιξε έξυπνα και κατάφερε να εγκλωβίσει τους γηπεδούχους σε παιχνίδι κέντρου δίχως ουσία. Στο πρώτο μέρος. Δυο  ευκαιρίες για να προηγηθούν είχαν τα Ομαλα, και μια η Προοδος . Στο 7΄ σέντρα  του Τζάκη  ο Ντόκο με προβολή  στέλνει την μπάλα προς την  εστία της Προοδου όπου με υπερένταση ο Τσιντήλα αποκρούσει επάνω στην γραμμή. Στο 25΄ σουτ του Χάνου απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας τον Ομαλων. Λίγο αργότερα τα Ομαλά μετά από προσπάθεια του Τζάκη και  παράλληλη μπαλιά  προς το  τέρμα της  Προοδου την  τελευταία στιγμή κατάφεραν να διώξουν την μπάλα οι αμυντικοί σε κόρνερ .
Το δεύτερο μέρος άρχισε με γκολ.. Δημιουργός του ο QorraJ R. Όταν από πολύ πλάγια  με
ψηλοκρεμαστό δυνατό σουτ στείλει την μπάλα στο «Γ» της εστίας τον Ομαλων  και την Πρόοδο στον επόμενο γύρο του κυπέλλου
Τα Ομαλα στη συνέχεια,  είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα . Η πίεση που άσκησε όμως δεν απέφερε καρπούς, καθώς οι παίχτες της  Προόδου  έριξαν  το βάρος στην άμυνα. Το τελικό σφύριγμα του κύριου Βουτσινα βρήκε τους Θιακους να πανηγυρίζουν μια τεραστία  πρόκριση.
Καλή η διαιτησία του Βουτσινα . Καλοί ήταν και οι βοηθοί  Π. Αβάζαρου και Σερ. Κωστόπουλου.
Α.Σ. Ομαλά:(Τσιμάρας), Αρτούρ, Μπαζάρογλου (86΄Μπελτσόνιας Στ.), Μεταξάς, Τζωρτζάτος (75΄Καλογηράτος), Παγουλάτος, Χρίστο, Ζάβαλης, Τζάκης, Doko, Παπαχρυσανθάκης (56 λ.τ. Τούρλας) Τριανταφύλλου.
Πρόοδος Ιθ.:(Βώρρος), Τσιντήλας, Κωστόπουλος (56΄Τσίρος), Παπαδόπουλος, Λαγγαδάς, Πρεβεζιάνος, Qorraj R., Δευτεραίος, Βασιλάκης (89΄Ηλιόπουλος), Χάνος, Βλασσόπουλος (64΄Γρίβας)
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.