Χρήσιμη φιλική ήττα για την Εικοσιμία (ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ – ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ 3-1)




Την φιλική ήττα με 3-1 γνώρισε η Εικοσιμία από τον Πάμισο στη Μεσσήνη, είναι όμως σίγουρο ότι αποκόμισε χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει πρεμιέρας της στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Η ομάδα του Δημητρη  Ζησιματου πρέπει  να απόκτηση εμπειρίες  και σίγουρα χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια στην συνέχεια. Αναμφισβήτητα, ο Πάμισος έδειξε ότι είναι σε καλό δρόμο, και περιμένει την έναρξη του Πρωταθλήματος, για να μπει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς..
Το φιλμ του αγώνα
Τα γκολ
Στο 31’ η Εικοσιμία έχασε την μπάλα  με αποτέλεσμα να βγει η σέντρα από δεξιά και ο αφύλαχτος Γιάννης Καλογερόπουλος να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του.
Στο 39’ το φάουλ που εκτέλεσε δυνατά ο Αρντίτ Μπούσι, χτύπησε στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, αυτός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα με αποτέλεσμα ο επερχόμενος Ντένις Γερασιμάτος με πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Πάμισου και να ισοφαρίσει σε 1-1.
Στο 63’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν σε μια κόντρα από δεξιά να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τον Μπεγκέτη.
Στο 89’ ο Πάμισος βγαίνει στην κόντρα και καταφέρνει με τον Αντώνη Καλογερόπουλο να κάνει το 3-1 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ.
Η Εικοσιμία, πάντως θα μπορούσε να είχε  μειώσει ή και να ισοφαρίσει το σκορ, αν ο διαιτητής αρνιόταν να δώσει πέναλτι στο 84’ στην καταφανέστατη ανατροπή του Ψαριανού από τον τελευταίο αμυντικό του Πάμισου και η κεφαλιά του Χαραλαμπόγλου στο 89’ δεν έβρισκε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στη ρίζα του κάθετου δοκαριού των γηπεδούχων.

Χειροκροτήθηκε ο Καραϊσκος
Αναμφίβολα πάντως, αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ο Αποστόλης Καραϊσκος, ο οποίος πραγματοποίησε εκπληκτικές αποκρούσεις, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να χειροκροτηθεί από τους φιλάθλους του Πάμισου, όταν έγινε αλλαγή στο 70’. 

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: (Αργυρόπουλος Γιώργος) Κατσιπόδας, Καλογερόπουλος Αντώνης, Καλογερόπουλος Γιάννης, Μωράκης, Αντωνίου, Γερμάνης, Κοτσάκης, Μπεγέτης, Δασκαλάκης, Κουλόπουλος, Τρίψας.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ: (Ζησιμάτος Δημήτρης) Καραϊσκος (70’ Αννινος), Μαρκαντωνάτος (87’ Βολτέρας), Τζωρτζάτος, Κουμαριώτης, Κουλάκης (65’ Χαραλαμπόγλου), Μπούσι, Αποστολάτος (87’ Κονόμης), Γεωργόπουλος (60’ Ψαριανός), Γερασιμάτος, Α. Κορσιάνος (73’ Π. Κορσιάνος), Πολλάκης


Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.