Δεν τα κατάφερε ο .Α.Σ.ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ η ΣΦΗΓΚΑ στην Α2 ΕΣΚΑ-Η!


Δεν τα κατάφερε ο .Α.Σ.ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ να πάρει το εισιτήριο για την Α2`ΕΣΚΑΗ μιας και στο τελευταίο αγώνα για τα πλέει οφ έχασε στο κλειστό Αντώνης Τριτσης από τον  Πατρέα με
 67-64 στην παράταση (57-57 κ.α.).

Η ομάδα μας πάλεψε από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο του έξτρα πεντάλεπτου, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη. Βέβαια, η υπόθεση ανόδου δεν έχει κλείσει οριστικά για τον Α.Σ.Κ., καθώς από τη στιγμή που προκρίθηκε στα μπαράζ, θα είναι μέσα στους επιλαχόντες σε περίπτωση που θα υπάρξουν συγχωνεύσεις σε υψηλότερες κατηγορίες.

«Φανήκαμε πολύ άπειροι»

«Ο Πατρέας ήταν πιο ώριμος και πιο έξυπνος στο παιχνίδι του. Παλέψαμε, αλλά στα κρίσιμα σημεία φανήκαμε πολύ άπειροι και αυτό δυστυχώς είχε το τίμημά του» δήλωσε ο προπονητής του Α.Σ.Κ. Πάνος Ματιάτος.

Εξαιρετικό παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση, επιδεικνύοντας μάλιστα και περίσσιο πάθος, έκανε για τον Α.Σ.Κ. ο Δημήτρης Παπαδάτος, ενώ πρώτος σκόρερ για την ομάδα μας ήταν ο Νίκος Κουγιανός με 16 πόντους.

Από την άλλη πλευρά, ο Μπιλιάνης με 18 πόντους, σχεδόν όλους στο δεύτερο ημίχρονο και την παράταση ήταν αυτός που «πλήγωσε» περισσότερο από όλους τους «κυανοκίτρινους».

Διαιτητές: Σοφιανόπουλος – Κανελλόπουλος
Δεκάλεπτα: 10-14, 32-28, 46-45, 57-57κ.α. 64-67 π.
Α.Σ.Κ. (Ματιάτος): Μοσχόπουλος, Σπανός 6, Ζαμπαύτης, Κουγιανός 16, Καραπέτσας 5, Γεμενετζής 4, Κυριακίδης 8, Συγγούρης 10 (1), Κουρής 5, Παπαδάτος Δ. 10, Μαγουλάς.
ΠΑΤΡΕΑΣ (Ξενούλης): Σιδέρης 12, Μπιλιάνης 18, Ανδρικόπουλος 2, Σωτηρόπουλος 14 (2), Τουλάτος, Μπιλιάνης Ι. 4 (1), Πανέτας 2, Νικολάου 11, Καρτσάνης 4.



  
Τη δεύτερη άνοδό της για δεύτερη σερί αγωνιστική περίοδο, πανηγυρίζει από σήμερα η ομάδας της Σφήκας που κατάφερε να νικήσει την ΕΦ Αιγίου με 55-43 και να τερματίσει πρώτη στον ειδικό όμιλο ανόδου στην Α2 ΕΣΚΑ-Η.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  
Σφήκα 10
_______________

Πατρέας 10

ΕΦ Αιγίου 9

Κεφαλλονιά 9
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.