Η ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΕ Α` ΚΑΙ Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Α`ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Την Κυριακή 11:00`  ανοίγει η αυλαία 14ης και τελευταίας  αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η Σάμης φιλοξενεί  την  Προόδου . Ο  αγώνα δεν έχει το παραμικρό βαθμολογικό  ενδιαφέρον μιας  και οι δυο ομάδες έχουν υποβιβαστεί  την Β΄ κατηγορία.
 Της ίδιας μέρας στο Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι 15:30 τα Διλινάτα αντιμετωπίζουν  των  πρωτοπόρος  Α.Ο.Κ.Ι.  σε ένα δύσκολο  ποδοσφαιρικό αγώνα αφού από το αποτέλεσμα  θα κριθεί αν θα έχουμε τέταρτη ομάδα στα πλέει οφ  και αν αυτή θα είναι μία ή δύο εκ των Πρόννων, Διλινάτων ή των Ομαλών.
Τέλος  στα Τζανάτα 15:30 οι Πρόννοι φιλοξενούν τα Ομαλα  σε αγώνα με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού και οι δυο  θέλουν οπωσδήποτε την νίκη που θα τους φέρει ποιο κοντά στα πλέει οφ .
Β`ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Το Σάββατο  στον Σταυρό 11:30` ανοίγει η αυλαία της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας ανάμεσα στον Οδυσσέα και τον Πάγκεφαλληνιακό. Ένα παιχνίδι με ενδιαφέρον μόνο από τους θιακους  που θέλουν τουλάχιστον την ισοπαλία για να περάσει στα πλεει οφ ως τρίτη .Το Σαββατο 15:30 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η πρωτοπόρος  Εύγερος αντιμετωπίζει τον  Ηρακλή Πρόννων και θέλει την νίκη για να τελείωση από σήμερα  την απ΄ ευθείας άνοδο της στην Α΄ κατηγορία. Ο Ηρακλής για να ελπίζει σε συμμετοχή του στα πλεει οφ του χρειάζεται ένα «θαύμα» (μακαρη το αξίζει)
Στον Καραβόμυλο 15:30 θα διεξαχθεί το τοπικό ντέρμπι μεταξύ Πυλαριακού- Ερύσσου με μοναδικό κίνητρο το γόητρο αφού βαθμολογικά το παιχνίδι είναι αδιάφορο. Τέλος ΑΕΚ και Ανωγη κλείνουν  την αυλαία της αγωνιστικής αλλά και του πρωταθλήματος την κανονική περίοδο ο αγώνας ανάμεσα τους είναι  διαδικαστικού χαρακτήρα μιας και δεν διεκδικούν κάτι .
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.