ΣΠΑΡΤΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΦ


Στην Σπάρτη ταξιδεύει ο Ολυμπιακός όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ΣΠΑΡΤΗ  την ΚΥΡΙΑΚΗ 12:00 στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του περιφερειακού πρωταθλήματος.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΦ.  με ανεβασμένη την ψυχολογίας μετα  την εύκολη νίκη και την καλή εμφάνιση επί της Εράνης την προηγούμενη αγωνιστική. Από τον Ολυμπιακός Κεφαλλονιάς θα απουσιάσουν : Σπύρος Αλεξανδράτος (1 αγωνιστική, συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες), Γιώργος Λουλουδάς (1 αγωνιστική, συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες), Παντελής Περιβολάρης (1 αγωνιστική, αποβλήθηκε στο ματς της περασμένης αγωνιστικής)
Αύριο  οι παίκτες των Ρασσιά και Πρασσά θα κατέβουν κανονικά στο γήπεδο προκειμένου να υποδεχθούν τον Ολυμπιακο Κεφαλλονιάς στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής. Ετσι οι Λάκωνες θα προσπαθήσουν να πάρουν την νίκη με την οποία θα διατηρηθούν στην 5η θέση της βαθμολογίας. Οι Λάππας και Πρασσάς δεν συμμετέχουν στις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες και δεν υπολογίζονται για το αυριανό ματς. Αντίθετα,οι Δημητρακόπουλος και Κατσαρός θα είναι κανονικά στην αποστολή.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.